Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye ekonomisinde kriz olmayacağını belirterek, "Türkiye büyük, güçlü bir ülke. 'Vay şu olmazsa kriz gelir'. Gelmez arkadaşlar. Allah aşkına ben söylüyorum" dedi. İzmir'de konuşan Zeybekci, Sarıyer'de 11 milyon liraya yalı almasıyla ilgili SÖZCÜ'nün manşeti hakkında da konuştu. Haberi yapan muhabirimiz İsmail ŞAHİN'e hakaret eden Zeybekci şunları söyledi:

‘Yırtık donlu Nihat’ Boğaz’da yalı sahibi oldu.

‘Yırtık donlu Nihat’ Boğaz’da yalı sahibi oldu


YALI İÇİN YİNE AĞZINI BOZDU

"Şu an itibariyle 960, 970 tane çalışanımızın olduğu şirketlerin hissedarıyım, ortağıyım. Hayatım boyunca hesabını vermeyeceğim tek bir nefesim yoktur. Son 15 yılda 20 yılda Denizli'de onun üzerinde ilk üçte şirketlerim var.

Bir namussuz, ahlaksız çıkacak 50 yıl önce gurur duyduğum onur duyduğum 'yırtık donlu Nihat'tan yalıya' diye haber yapacak. Zerre miktarı bir yerinde haram varsa zerre miktarı bir yerinde vergisi ödenmemiş bir hesap varsa zerre miktarı hayatım boyunca böyle bir şey varsa bunun hesabını sormak sizin boynunuzun borcudur, bunun hesabını vermek de benim. İzmir'e İzmirliler'e siyasete girin diyorum.

Oda birlik başkanlarına söylüyorum siyasete girin. Nazım Hikmet'in dediği gibi 'sen yanmazsan ben yanmazsan nasıl çıkacak karanlıklar aydınlığa?' Siz de biz de yanacağız. Hep beraber yanacağız. Kime inat bu ahlaksızlıklara inat.

Çünkü genetikleri öyle. Hayatları hep haram üzerine kurulduğu için zannediyorlar ki herkes öyledir veya birilerinin özel siparişleriyle biz işimize bakacağız."

Yalı ihtiyaçmış

Yalı ihtiyaçmış