AKP milletvekili aday listesi Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi. AKP'de 7 Haziran seçimleri listesinden 312 milletvekili yeniden aday gösterilirken, Abdürrahim Boynukalın'ın listede yer almaması dikkat çekti. Konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan Boynukalın, " Bütün enerjimi gençlik siyasetine yoğunlaştırmak adına; önceden de istişare ettiğimiz üzere Başbakanımızdan affımı istedim." dedi.

AKP, Rus ruleti oynuyor!..

AKP, Rus ruleti oynuyor!..

Hürriyet gazetesine saldıran grupta yer alan AKP milletvekili Abdurrahim Boynukalın, AKP'nin 1 Kasım için hazırlanan milletekili aday listesinde yer almadı. 7 Haziran seçimlerinde İstanbul 3. Bölgeden aday gösterilen Boynukalın. Önümüzdeki dönemde parlamento dışında kaldı.

Ahmet Hakan'dan Başbakan'a çok sert yanıt!

Ahmet Hakan'dan Başbakan'a çok sert yanıt!

TWITTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Aday gösterilmeyen Abdurrahim Boynukalın liste açıklandıktan sonra Twitter hesabından paylaştığı mesajlarında şu ifadeleri kullandı:

Listemiz vatana, millete hayırlı olsun. Bu kadrolarla 1 Kasım seçiminde tarih yazmak için #HaydiBismillah Tecrübeyi ve dinamizmi harmanlayan listemizden dolayı Başbakanımıza ve üst kuruldaki bütün isimlere sonsuz teşekkürler. Bütün enerjimi gençlik siyasetine yoğunlaştırmak adına; önceden de istişare ettiğimiz üzere Başbakanımızdan affımı istedim. Gerisini isteyen istediği yere çekecektir zaten. Şimdi bunlara takılmadan son sürat koşturma zamanı. Hepinizi Allah için çok seviyorum :)

Davutoğlu'ndan, flaş Boynukalın yorumu

Davutoğlu'ndan, flaş Boynukalın yorumu