KAMİL ELİBOL/ NEVŞEHİR
Nevşehir mitinginde Davutoğlu için, “Uydu Başbakan’’ tanımlaması yapan Bahçeli, “AKP hırsızlığa bulaştı. Erdoğan yoldan çıktı. Bunların yatacak yerleri kalmadı” dedi.


Diyanet İşleri Başkanının 1 milyon liralık lüks makam aracını kamuoyundaki eleştiriler üzerine iade ettiğini, Erdoğan’ın ise bundan rahatsız olduğunu söyleyen Bahçeli ‘’Başkana araba almak istiyorsan, bankalardaki milyarlarından küçük bir bölümünü ayır. Devlet kesesinden cömertlik yapma’’ dedi.


‘’SENİ TEPELEYECEKLER’’

Seçim gezilerini Nevşehir’de coşkulu bir kalabalığa seslenerek  sürdüren Bahçeli, MHP iktidarının, terörle müzakere edenlerin kabusu olacağını savunarak şu mesajları verdi:


SENİ TEPELEYECEKLER

Yürüyüşümüz yolsuzluğa bulaşanları, rüşvete saplananları, kul hakkı yiyenleri tepeleyecek, silip süpürecektir. Davutoğlu kaybedeceğini gördükçe çare arıyor. Madem Süleyman Şah’ın türbesini ziyaret edecektin, sınırlarımıza 38 kilometredeki eski yerini nasıl bir korkaklıkla terk ettin? Vatan topraklarını gece yarısı operasyonuyla nasıl bırakıp kaçtın? Vatanı satmak, topraklarımızdan geri çekilmek ne zaman, tarihin hangi devrinde zafer, başarı ve kutlanması gereken büyük bir olay şeklinde sunulmuştur? Türbenin yeni yerine çok yakın bir mesafede İmralı canisinin posterleri ve örgütün paçavralarının dalgalanmasından hiç mi rahatsız olmadın? Siz, ziyaret edecekseniz Kandil’e gidin, Kürdistan’ı kurmak için tur atan ve az kaldı diyen Barzani’ye koşun, İmralı’da dolaşın, Türk düşmanlarının kollarına atılın.


SEFİLLERİ GÖNDERECEK MİSİNİZ?

Bahçeli daha sonra alanda toplanan vatandaşlara, ‘’7 Haziran’da, vatanı korumaktan aciz düşmüş sefilleri gönderecek misiniz?’’ diye sordu ve halktan ‘’Evet’’ cevabını aldı. Ardından da  ‘’Bayrağın indirilmesine tepkisiz kalanlara dersini verecek misiniz? ‘’ diye sorarak ‘’Evet’’ cevabını aldı. Bahçeli daha sonra da şu mesajları verdi:


AKIL TUTULMASI

Erdoğan açık açık siyasete soyunmaktadır. Her gün meydan meydan dolaşmakta, Avrupa’ya gitmekte, durmadan başkanlık ve yeni Anayasa propagandası yapmaktadır. Devlet ve hükümet akıl tutulması yaşamaktadır. Akla hayale sığmayan yanlış ve gaflet dolu uygulamalar arkası arkasına sahnelenmektedir. Erdoğan, 17-25 Aralık faciasının hesabını verip yolsuzluk ve rüşvet iddialarından dolayı mahkeme önüne çıkmak yerine başkanlık için canını dişine takmaktadır. Yüce Kitabımız Kur’an siyasetin gündemindedir. Kabe, Kudüs, İmam Hatipler, başörtüsü ve Diyanet İşleri siyasetin konusudur.


KEPAZEKLİK

Libya’nın Tobruk Limanı’nın 13 mil açığında, yani uluslararası sularda gemimiz saldırıya uğramıştır. Uçaklarımız düşürülmüş, Mavi Marmara baskını yaşanmış, bu defa da bir Türk gemisine havadan ve karadan saldırı yapılmıştır.Bu ne kepazeliktir? Bu ne acziyettir? Önüne gelen Türkiye’ye bindirmekte, gücü yeten  çemkirmektedir. Cumhurbaşkanı ise başkanlık rüyasındadır.


DİYANETİN ARABASI

Erdoğan Diyanet İşleri Başkanlığı üzerinden atıp tutmaktadır. Diyanet İşleri Başkanı’na lüks ve pahalı bir otomobil alınmıştı. Kamuoyu baskısı yüzünden yüksek rakamlara alınan bu otomobilin satılmasına sonunda karar verilmiştir. Gecikmeyle de olsa yanlıştan dönülmüştür. Ne var ki Erdoğan bundan rahatsız olmuştur. Sizlere kuru ekmeği bile fazla bulanlar, piyasa fiyatı 1 milyon 6 bin 641 lira olan bir otomobilin alınmasına sıcak bakıyor, normal görüyor. Sana göre devletin malı deniz, hırsızın ve haram yiyenlerin cebi derindir. Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı’na otomobil almak istiyorsa, bankalardaki milyarlarından küçük bir bölümünü buna ayırsın. Devlet kesesinden cömertlik yapmak kimsenin haddi değildir. 1 trilyon 370 milyara kaçak ve karanlık saray yaptırdı, sizlerin alın terini sarayına gömdü. Yatak odalarına haram şantiyeleri kuruldu. Bakanları rüşvetçilerin eline düştü. AKP hırsızlığa battı, Erdoğan yoldan çıktı. Erdoğan, başkanlık piyangosu sana vurmayacak, çünkü sen haramla sözleştin.