Sıhhiye Meydanı'nda 'Atatürk Cumhuriyeti için Vatan Buluşması' başlığı altında düzenlenen mitingde Perinçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile PKK'nın Türk milletine karşı suç işlediği iddiasında bulunarak "Türk de bizi Kürt de biziz, hepimiz Türk milletiyiz. Kurdukları sisteme bakın.

Kılıçdaroğlu'ndan görkemli bayram sözü

Kılıçdaroğlu'ndan görkemli bayram sözü

Sistem şimdi PKK'yı getirip hükümetin kucağına oturtuyor. Bir suç ortaklığı oluşturdular. Tayyip Erdoğan ve PKK bir suç ortaklığı oluşturdu. Türk milletine karşı suç işliyorlar. Bu suçu işleyenler göreceksiniz bu önümüzdeki yıllarda kesinlikle Yüce Divan sandalyelerine Türk milletinin iradesiyle oturtulacaklardır.

AKP'den Bahçeli'ye pankartı

AKP'den Bahçeli'ye pankartı

Bu suçu işleyenler aynı zamanda komşularımıza karşı suç işliyorlar. Suriye'ye karşı, Irak'a karşı suç işliyorlar. Bunlar ABD'nin güdümünde kardeş İran'a karşı büyük suçların kumpasların içindeler. Tayyip Erdoğan'lar Suriye'ye terör ihraç ettiler. Bunun Türkiye'ye dönüşünü yaşıyoruz. Komşularımızı dilenci yaptılar. Buradan Atlantik ötesine sesleniyoruz. Ey Obama, ey Brüksel Baronları. Türkiye'mizi bölemeyeceksiniz. Cumhuriyetimizi yıkamazsınız. Biz son 200 yılda emperyalizm ile göğüs göğüse savaşmış büyük bir milletiz. ABD yenildi. ABD bölgemizde yenildi. Son çırpınışlarını yaşıyor. Suriye ABD'yi dize getirdi. İran'a diş geçiremediler. Amerika'nın planları bozuldu. Şimdi son hamlesini yapıyor. 7 Haziran seçiminden sonra AKP-CHP hükümeti kuracaklarmış. O hükümetin kucağına da Abdullah Öcalan'ı, PKK'yı veriyorlar. AKP - PKK hükümetini kurdurmayacağız. Kemal Kılıçdaroğlu, AKP ile hükümet ortaklığı kurmayacağını ilan etsin ve ABD'nin güdümünden çıksın. Bahçeli de Tayyip Erdoğan'larla, Davutoğlu'larla hükümet kurmayacağını ilan etsin" diye konuştu.
ANKARA, (DHA)