Anne ve 2 çocuğunun yolculuğu faciayla son buldu. Otomobile akaryakıt istasyonunda gaz alırken çocuklardan birisinin sigara yakması sonucu araç alev aldı. Feci olayda anne yanarak can verirken 2 çocuğu ağır yaralandı.



Duyanların sebebini öğrendiklerinde isyan ettikleri olay Antalya'da yaşandı. Burdur'da ikamet eden Mustafa Coşkun, ağabeyi Murat Coşkun ve annesi Arife Coşkun, Antalya Havalimanı'na bir yakınlarını bıraktıktan sonra Konya'ya gitmek için yol çıktı. Sürücüsü tespit edilemeyen LPG'li 42 PE 147 plakalı araç, gaz almak için sabaha karşı Aksu İlçesi Serik Caddesi'ndeki akaryakıt istasyonuna girdi.

GAZ ALIRKEN SİGARA YAKTI!

Gaz doldurulan otomobil, hareket edeceği sırada araçtakilerden birisi sigara yaktı. Gaz kaçağı nedeniyle otomobilde önce şiddetli bir patlama meydana geldi, ardından da araç bir anda alev topuna döndü. Olayı gören istasyon çalışanları, yangın söndürme tüpleriyle müdahale ederken 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle alev ale yanan otomobil söndürüldü. Yanmaya bağlı ağır yaralanan Murat ve Mustafa Coşkun kardeşler, sağlık ekipleri tarafından otomobilden çıkarıldı.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Murat Coşkun Antalya Eğitim ve Araştırma, Mustafa Coşkun ise, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

CESET TANINMAYACAK HALE GELDİ!

Ekipler, otomobilin arka koltuğunda oturan anne Arife Coşkun'un ise yanarak öldüğünü tespit etti. Anne Coşkun'un Antalya Adli Tıp Morgu'na götürülen cenazesi, buraya gelen yakınları tarafından parmağındaki gümüş yüzükten teşhis edilebildi.  Hastanede tedavileri devam eden Coşkun kardeşlerin, yanıkların ileri seviyede olması nedeniyle İstanbul'a sevk edileceği kaydedildi. (DHA)



Zincirleme kaza: 5 ölü 7 yaralı

Zincirleme kaza: 5 ölü 7 yaralı