Esenler'de, TEM otoyolu üzerindeki emniyet şeridinde bekleyen 58 yaşındaki Hamit Bay'a Beykent Üniversitesi Rektörlüğü'ne ait olduğu öğrenilen otomobil çarptı. Kazada, Hamit Bay olay yerindeki hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle trafik aksadı.

Muş'ta trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı

Muş'ta trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı


Kaza saat 15.30 sıralarında TEM Otoyolu Tekstilkent mevkii, Edirne yönünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir şirkette servis şoförü olarak çalışan Hamit Bay, emniyet şeridinde kendisine işe götürecek olan aracı beklemeye başladı.

Şile yolunda 11 araç birbirine girdi

Şile yolunda 11 araç birbirine girdi


Bu sırada, Bay'a Beykent Üniversitesi Rektörlüğü'ne ait olduğu öğrenilen 34 ALK 97 plakalı otomobil çarptı. Halit Bay, olay yerinde hayatını kaybetti. Bu arada, kaza sırasında otomobilde sadece sürücünün olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan sürücü ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Yapılan incelemenin ardından Hamit Bay'ın cesedi cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafikte Edirne yönüne doğru yoğunluk meydana geldi. Otomobilin ve cesedin kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.