Habip ATAM (SÖZCÜ)
Ünlü kabadayı Dündar Kılıç’ın torunu, Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, 29 Mayıs'ta, Beşiktaş’ta bir restoranda tartıştığı guruba ateş etti. Polisin günlerce aradığı Özbizerdik, 24 Haziran'da gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Onur Özbizerdik, sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı. Özbizerdik dışarıya çıkınca, Şişli'de manken sevgilisi Melis Çakır'la buluştu. İddiaya göre, Sarıyer'e götürdüğü Çakır'ı öldüresiye döven Özbizerdik, ortadan kayboldu. Hastaneye kaldırılan Melis Çakır, Özbizerdik'ten şikayetçi oldu. Çakır, daha sonra ifadesini değiştirdi. Özbizerdik'in, cüzdanında eski sevgilisine ait kredi kartını bulduğu için sinirlendiğini söyleyen Melis Çakır, yanlış anlaşıldığını, kimse tarafından alıkonulmadığını belirterek, şikayetinden vazgeçti.

Serbest kaldı, manken sevgilisini komalık etti!

Serbest kaldı, manken sevgilisini komalık etti!


 

Burnu kırılan yüzünde morluklar oluşan Çakır'ın geçtiğimiz hafta ifadesini değiştirmesinin ardından, Onur Özbizerdik, dün avukatıyla adliyeye giderek, savcıya ifade verdi. Özbizerdik, şikayet olmadığı için serbest bırakıldı. Ancak olay nedeniyle kamu davasınım devam edeceği öğrenildi.

Onur Özbizerdik adliyeye sevk edildi

Onur Özbizerdik adliyeye sevk edildi


 

ÇIKINCA VURDU
Şişli'deki bir rezidansta 2009'da öldürülen Fatih Edremit cinayetiyle aranan Onur Özbizerdik, geçtiğimiz yıl tutuklanmıştı. Yaklaşık 3 ay cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakılmıştı. Çıktığı akşam bir güvenlik görevlisini bacağından vuran Özbizerdik, kaçtıktan haftalar sonra savcılığa ifade vererek serbest kalmıştı. Daha sonra Beşiktaş'ta bir otelde tartıştığı 17 yaşındaki genci vuran Onur Özbizerdik, yine kayıplara karışmış, günler sonra avukatıyla adliye gidince de serbest bırakılmıştı.

Onur Özbizerdik gözaltına alındı

Onur Özbizerdik gözaltına alındı