Habip ATAM - İSTANBUL

İstanbul’da bir eve girerek değerli eşyaları alıp kaçan hırsızı parmak izinden yola çıkarak gözaltına alan polis, şüphelinin güvenlik kamerasına yansıyan başka bir hırsızlığını daha ortaya çıkardı.

Esenler Turgutreis Mahallesi, 512 Sokak’ta bulunan bir daireye, geçtiğimiz Aralık ayının 24’ünde giren hırsız, içerideki değerli eşyaları alarak kaçtı. Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Evde yapılan incelemede, hırsızın parmak izine ulaşıldı. Parmak izinden yola çıkan polis, M.İ.Y.’yi 27 Mart’ta gözaltına alındı. Şüpheliyi gören araştırma ekipleri, M.İ.Y.’nin Fatih Mahallesi, 223’üncü Sokak’taki bir evden de hırsızlık yaptığını ortaya çıkardı. Geçtiğimiz ay meydana gelen o olay sonrası güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, M.İ.Y.’nin kucakladığı bir televizyonla sokakta hızlı adımlarla yürüdüğü görülüyor. O görüntülerin izletildiği M.İ.Y.’nin suçlamaları kabul ettiği öğrenildi.

Esenler Çocuk Büro Amirliği’nce işlemleri tamamlanan şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Maltepe Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.