Bir dönemin popüler oyuncularından ‘yerli Leonardo DiCaprio’ olarak da bilenen Arda Kural şimdilerde evinin bahçesinde yatıp kalkıyor. 2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde şizofreni tedavisi gören Arda Kural, uzun süredir annesinin yanında kalıyordu. Annesinin maddi sıkıntılar nedeniyle çıkmak zorunda kaldığı evin bahçesinde yatıp kalkan Arda Kural’ı komşuları polise şikayet etti.



ANNESİ TAŞINDI ARDA BAHÇEDE

Evin giderlerini karşılayamaz hale gelen Gülnur Kural, ev sahibinin isteği üzerine 10 gün önce tüm eşyalarını alıp abisinin yanına taşındı. Arda Kural ise annesinin ısrarlarına rağmen evden ayrılmak istemedi. Boş dairede kalmaya devam eden eski oyuncu, geceleri de bahçedeki hamakta uyumaya başladı. Ancak komşuları, garip davranışları nedeniyle Kural’dan rahatsız olunca polise şikayette bulundu. Arda Kural’ın çocukları korkuttuğunu öne süren komşuları, genç adamı bahçeden kovdu.





HER YER BENİM EVİM

Durumu öğrenince soluğu eski apartmanında alan Gülnur Kural ise mahalleyi ayağa kaldırdı. Komşularını bahçede toplayan Kural, “Oğlum benimle gelmiyor, çünkü burayı çok seviyor. Ben abimin evinde kalıyorum, ne yapayım param yok. Oğlumun kimseye zararı yok, buradan ayrılmak istemiyor sadece” diyerek serzenişte bulundu. Hürriyet'ten Zelal Özalp konuşan Arda Kural , “Evim yok artık. O yüzden sevdiğim Büyükçekmece insanlarını yakından görebildiğim bu kafede yaşayacağım. Sadece burada da değil, her yer benim evim. Şezlong dolu Büyükçekmece. Buralarda uyuyorum ama mutlu uyuyorum” dedi.

BURADAN AYRILAMAM DEDİĞİ YERDEN YARIM ELİ

''Sevdiğim Büyükçekmece insanlarını yakından görebildiğim bu kafede yaşayacağım'' diyen Kural'a Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den yardım eli uzandı. Başkan Akgün, Arda Kural ve annesinin ihtiyaçlarını tespit edeceklerini ve karşılayacaklarını dile getirdi. Tedavi olması gerekiyorsa da tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirtti.