İşte Benim Stilim 21 Şubat eleme gecesinde kim elendi? İşte Benim Stilim'de bu hafta jüri karşısına iki kişi çıktı: Gülay Hançer ile Özden Cerrahoğlu. Özden ismini duyunca şaşıranlar oldu. Jüri karşısına geçen iki kişiden Gülay Hançer, İşte Benim Stilim'de bu hafta da en düşük oyu alarak elendi. Bu hafta İşte Benim Stilim eleme gecesinde 2 isim taç giydiği için elenmedi. Peki Gülay Hançer kimdir?

İşte Benim Stilim’in konuk jüri üyesi şarkıları dillerden düşmeyen müzik dünyasının güçlü ismi “Hadise”idi. Ünlü şarkıcı programda seslendirdiği birbirinden güzel şarkıları ve danslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatarak geceye damgasını vurdu.

İşte Benim Stilim yarışmacıları arasında en düşük puanı alan isim Gülay Hançer oldu. İşte Benim Stilim yarışmacıları ise Özden Cerrahoğlu adını verdiler Jürinin önüne çıkan isimler Gülay Hançer ile Özden Cerrahoğlu oldu.

İŞTE O ANLAR İŞTE BENİM STİLİM ELENME ANI

9 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele ederken, giysileriyle sürprizler yaptılar.  Gecenin konsepti ise “Maskeli Balo”. Maskeli Balo kıyafeti ile ekrana gelecek olan yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarıştılar, birbirinden renkli görüntüler ve eğlenceli dakikalar yaşandı..

Eleme gecesinde yarışmaya ve hayallerine veda eden isim kim olacak. “İşte Benim Stilim Eleme Gecesi” Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le 21 Şubat Cumartesi akşamı saat 22.00'de TV8 ekranlarında yayınlandı.

İŞTE BENİM STİLİM JÜRİ ÜYELERİ KARARLARI

Nur Yerlitaş Gülay Hançer gitsin dedi.
İvana Sert Gülay Hançer gitsin dedi.
Uğurkan Erez Özden Cerrahoğlu elensin dedi.
Kemal Doğulu Gülay Hançer dedi.
Hadise ise sonuç belli olunca isim vermedi.

GÜLAY HANÇER KİMDİR?

Gülay Hançer 1982 yılında Avusturya,Viyana’da doğmuştur.Aslen Sivaslıdır. Viyanada yaşamaktadır.2014 yılının ağustos ayında İstanbul’a gelmiştir.

Gülay Hançer 13 Ekim 2014 tarihinde Kostüm Partisi konseptinde kedi kadın kostümü ile Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olmuş ve beğeni almıştı.Aldığı oylarla 2. sezon Bu Tarz Benim yarışmasına katılmaya hak kazandı.

Gülay Hançer 30 Kasım 2014 tarihinde 2. sezonu başlayan Bu Tarz Benim Yarışmasına katıldı.Safiye Soyman ve şarkıcı SOner Sarıkabadayı’nın konuk Jüri olduğu gecede ise sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda Nur Yerlitaş,İvana Sert,Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor.Programın yeni sezon eleme gecesin’de ünlü modacı Erol Albayrak defilesi de yapıldı.

32 yaşında ve Viyana doğumlu. Ayaklarını beğenmiyor fakat vücudunda en beğendiği yeri kaşları. Çocukluk kahramanı Türkan Şoray’mış. 2 ay önce çok ülkesini özlediği için ailesinden habersiz Türkiye’ye taşınmış ve arkadaşının teyzesinde kalıyor. Hedefi, para kazanıp bir ev tutmak ve ailesine para yardımında bulunmak. 130 çift ayakkabısı varmış ve Viyana’da doğup büyüdüğü için farklı ve zevkli bir tarzı olduğuna inanıyor.