Rüzgar Erkoçlar, Cihangir'de spor salonundan çıktıktan sonra yeni imajıyla gazetecilere yakalandı. En son kaslarıyla gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar, önceki gün Cihangir'de bir spor salonundan çıkarken objektiflere takıldı. Uzun süredir uzattığı saçlarına veda eden Rüzgar Erkoçlar, subay tıraşı oldu ve sakallarına şekil verdi. Aynı semtte bulunan evine doğru yürüyen Rüzgar Erkoçlar, gazetecileri fark edince her zamanki gibi rahatsız oldu. Rüzgar Erkoçlar kimdir?

RÜZGAR ERKOÇLAR KİMDİR?

6 Mart 1986 tarihinde doğan Onur Rüzgar Erkoçlar, Türk oyuncu ve fotomodeldir. Oyunculuğa on yaşında oynadığı reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar, 15 yaşındayken oynadığı Molped reklamıyla ünlenmiştir

Kısa bir süre önce Nil Erkoçlar olarak tanınan ünlü oyuncu, hormon tedavisinin ardından ameliyat olarak cinsiyet değiştirmiştir. Hayatına Rüzgar Erkoçlar olarak devam etmektedir.

Oyunculuğa on yaşında oynadığı reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar, 15 yaşındayken oynadığı Molped reklamıyla ünlenmiştir. Ardından birçok projede yer alan Erkoçlar ilk olarak Berna Laçin'in başrolü oynadığı 'Seni Yaşatacağım' adlı dizide oynamaya başlamış, bu dizinin ardından Kadir İnanır'ın başrolde olduğu 'Bütün Çocuklarım' adlı dizide oynamıştır. Oyuncu, en çok 'Emret Komutanım' adlı dizi ve aynı ada sahip sinema filminde canlandırdığı Foto Fato rolü ile tanınmaktadır.

RÜZGAR ERKOÇLAR'IN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Emret Komutanım Şah Mat Fato
2002 Seni Yaşatacağım Özlem
2004 Bütün Çocuklarım Irmak Kıroğlu
2005/2008 Emret Komutanım Foto Fato
2008 Elif Yağmur, Üvey Aile Özlem Orakçı
2009 Hesaplaşma Defne, 2010 Maskeli Balo Zehra
Çakıl Taşları Zeynep, 2012 Yamak Ahmet Anna