Şeref Meselesi son bölüm önemli gelişmelere sahne oldu. Bunlardan en önemlisi çok tartışalacak Emir - Kübra evliliği idi. Kübra çocuğu için istemese de önemli bir adım attı ve Şeref Meselesi son bölümde evlendi. Elif'in ve Kübra'nın endişe duyan Emir, Kübra'ya evlenme teklif etti ve Kübra da çocuğunun geleceği için bu teklifi kabul etmek durumunda kaldı. Her ne kadar Sibel'i sevse de Yiğit Elif için yapılan bu evlilik karşısında çok öfkelendi ki bu kafaları karıştırdı.

Dizinin bu haftaki bölümünde Sibel artık Yiğit'e olan aşkını dizginlemekten vaz geçti ve ikili aşklarını açıkla yaşamaya başladılar. Hatta birlikte tatil planı bile yaptılar. Fakat emir ile evlemiş olsa bile Kübra'yı öfkeden kudurtan aşıkları rahat bırakmaya niyeti yoktu. Kübra elindeki önemli bir kozu oynadı.

Nihat, defteri Yiğit’e Gül’ün verdiğini öğrendi ve onu cezalandırmak için Gül’ü sokaklara yeniden sokaklara terk etti. Defteri geri ele geçirmeık için adamlarını da Selim’in üzerine saldı. İki ateş arasında kalan Selim Yiğit’e ihanet etmek ile canı arasında kaldı.


İNTERNETTEN ŞEREF MESELESİ İZLEME KAYNAKLARI


Şeref Meselesi 10. bölümün TV yayınının tamamını veya bazı kısımlarını kaçırdıysanız veya bu haftaki bölümü bir kez daha seyeretmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantı ile dizinin full videosuna ulaşabilirsiniz.

Şeref Meselesi 10. bölümü izlemek için tıklayınız