Başarılı oyuncu Hatice Aslan doğum gününü önceki gece Nişantaşı’nda bir mekanda kutladı. 53 yaşına giren Aslan güzelliğiyle gençlere nazire yapar gibiydi. Doğum günü partisine magazin çevresinden sadece yakınlarını davet eden Hatice Aslan konuklarıyla bir bir ilgilendi. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy'dan ayrıldıktan sonra adının aşk dedikodularına karıştığı Mars Sinemaları’nın sahibi Muzaffer Yıldırım’la geceye katıldı.

İkiliye Sarıkaya’nın annesi de eşlik etti. Geceyi erken noktalayan annesi, Sarıkaya’nın aracını alarak evine döndü. Genç oyuncu ile Yıldırım ise bir süre sonra mekândan ayrıldı. İkili, birlikte görüntülenmemek için içeriden ayrı ayrı çıkmayı tercih etti.
Sinem’i çok seviyorum 
Serenay Sarıkaya’nın da katıldığı gecede çok mutlu olduğu görülürken mekan çıkışı kendisine yöneltilen soruları da yanıtsız bırakmadı. Son zamanlarda Sinem Kobal’la her konuda yarıştığı iddia’ları cevap veren güzel oyuncu , “ Sinem’i çok seviyorum , aramızda kesinlikle öyle bir problem yok olamazda bu tür şeyleri insanlar neden uydururlar anlamıyorum “ diyerek basın mensuplarına el sallayarak bulunduğu yerden uzaklaştı .