Spor Toto Süper Lig 24. hafta kapanış maçında Trabzonspor'u ağırlayan Gaziantepspor, güçlü rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Bordo mavililer 2015 yılındaki ilk yenilgisini almış oldu.

Ligde 4 haftadır galibiyete hasret olan Gaziantepspor, 34. dakikada John Chibuike'nin golüyle 1-0 öne geçerken ilk yarıyı da bu skorla üstün tamamladı.

İkinci yarıda Trabzonspor'un beraberlikl golü için çabaları sonuçsuz kalırken 81. dakikada Muhammet Demir frikikten attığı golle skoru 2-0'a getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Gaziantepspor sahadan galip ayrıldı ve puanını 31'e yükseltti. Trabzonspor ise 40 puanda kaldı ve üst sıralara tırmanma şansını kaybetti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
12. dakikada Mehmet Ekici serbest vuruştan topu ceza sahasına ortaladı. Erkan Zengin'in yaptığı kafa vuruşunda top kaleci Karcemarskas'ta kaldı.
25. dakikada Mehmet Ekici'nin ceza sahası dışından attığı sert şutta top kaleci Karcemarskas'tan döndü, savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
30. dakikada Vitor'un köşe atışından ceza sahasına yaptığı ortada Chico topa kafayı vurdu, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
34. dakikada Gaziantepspor öne geçti. Vitor, sağ kanattan kullandığı köşe atışında topu Barış Yardımcı'ya aktardı. Bu futbolcunun ceza sahasına yaptığı ortada savunmanın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Chibuike, sert bir şutla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0

İkinci yarı birazdan...