Japonya'ya gerçekleştirdiği ziyarette bir basın toplantısında konuşan Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye konusunda Kazakistan'ın başkenti Astana'da görüşmelerde bulunmak için anlaştıklarını söyledi.

Putin bu görüşmenin Cenevre'de Birleşmiş Milletler aracılığında gerçekleştirilen görüşmelere ilave olarak yapılacağını sözlerine ekledi.

[old_news_related_template title="Son dakika... Suriye'de sıcak gelişme... " desc="Suriyeli sivillerin ve muhaliflerin Doğu Halep'ten tahliyesi durmaksızın devam ediyor. Tahliye işlemleri sırasında gece boyunca ateşkesin bozulmadığını bildirildi. Rusya'nın bu sabah yaptığı açıklamada, tahliye edilenlerden 3 bininin muhalif olduğu belirtilirken, Çavuşoğlu mesajında şu ana kadar yalnızca sivillerin tahliye edildiğini ifade etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/2016-12-15t233110z_1_mtzgrqeccf9395k8_rtrfipp_0_mideast-crisis-syria.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/son-dakika-suriyede-sicak-gelisme-halepte-neler-oluyor-1568656/"]