JCR Eurasia Rating, Katmerciler Holding'in uzun vadeli ulusal not ve görünümünü “BBB+ (Trk) / Stabil” seviyesinden “A- (Trk) / Stabil” seviyesine yükseltti. Şirketin uzun vadeli uluslararası yabancı ve yerli para not ve görünümü ise “BBB- / Stabil” olarak teyit edildi.

İLGİLİ HABERKatmerciler, TOMA fabrikası açacakKatmerciler, TOMA fabrikası açacak


Katmerciler İcra Kurulu Başkan Vekili Furkan Katmerci, ulusal ve uluslararası ölçekte uzun yıllardır devam eden sıkıntılı döneme rağmen JCR’dan gelen bu değerlendirmenin anlamlı ve önemli olduğunu belirtti. Şirketin notunu yükselten bu pozitif değerlendirmenin yatırımcı ve hissedarlar açısından güveni artıran bir anlam ifade ettiğini vurgulayan Katmerci, sağlıklı ve istikrarlı bir şirket olarak, sürdürülebilir ve karlı büyüme stratejisinin meyvelerini her alanda toplamaya devam ettiklerini ifade etti.

İLGİLİ HABERTOMA üreticisi Katmerciler tarihinin en iyi gelir ve kârını elde ettiTOMA üreticisi Katmerciler tarihinin en iyi gelir ve kârını elde etti


Araç üstü ekipman yapımı ve montajı konusunda uzman olan Katmerciler Holding, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 2013 yılında açtığı Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) yapım ihalesini kazanmasıyla biliniyor.