Sow'un muhteşem röveşatası galibiyeti getirdi. Fenerbahçe Feyenoord maç özeti ve süper gol nefes kesti. Fenerbahçe Feyenoord maç özeti izleme ayrıntıları ve Fenerbahçe Feyenoord maçında atılan mükemmel gol haberimizde.


FENERBAHÇE FEYENOORD MAÇ ÖZETİ İZLE


ADVOCAAT'TAN SAĞLAM TAKTİK

Fenerbahçe’nin yıldızı Moussa Sow, Hollanda deplasmanında da sahnedeydi. Kadıköy’de Manchester United’a inanılmaz bir rövaşata golü kaydeden Senegalli santrfor, Feyenoord’u da es geçmedi. Savunmanın ters topunu akıllıca takip eden yıldız oyuncu, fileleri salladı: 0-1.
Savunmada sağlam kalan Advocaat’ın takımı, hızlı hücumlarla rakip kalede şans bulma taktiğini denedi ve başarılı oldu. Savunmanın bel kemiği Skrtel ve Kjaer hatasız oynadı. Rakip takımda Elia sol kanatta Şener’i epey zorladı.

MEHMET DEMİRKOL'DAN AÇIKLAMALAR

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe’nin deplasmanda Feyenord’u 1-0 yendiği karşılaşma sonrası NTV Spor’da yaptığı değerlendirmede sarı lacivertli takıma ilişkin önemli tespitlerde bulundu. Yine röveşatadan gol atan Moussa Sow için, “Normali yok adamın. Düz göremiyor dünyayı!” diyen Demirkol’un yorumları şöyle:
“Fenerbahçe, sezonun ilk 7 haftasında, toplanabilecek 21 puanın sadece 9’unu toplamıştı. Advocaat takımı çok iyi toparladı. Zor bir gruptu. Küçük bir Şampiyonlar Ligi grubu gibiydi. Fenerbahçe’nin lider bitirmesi mükemmel bir durum. Bu durumun tek kötü yanı; ikinci bitiren Manchester United’ın Beşiktaş ya da Osmanlıspor ile eşleşme ihtimali.
Volkan Şen ve Emenike doğru tepkiler veremedi. Özellikle Volkan Şen’in Fenerbahçe içinde tartışılması lazım. Şener’e ilk başlarda özellikle istediği destek gelmedi savunma anlamında… Sow kalibresinde bir oyuncuya bunu yaptırabilmek büyük bir iş.. Bunu mesela Emenike yapmak istemiyor. Sow önerilere açık bir oyuncu bu belli.
Fenerbahçe bu kadar hızlı hücumcusuyla bu maçı 3-4 farklı kazanabilirdi ama yapamadılar. Volkan ve Emenike istenileni veremediler. Lens kenara gidip konuştu hatta ‘İstediğimi yapamıyorum’ diye.
(Advocaat’ın maç sonrası basın toplantısında futbolcularını eleştirmesi üzerine) Lider çıkılan bir deplasmandan sonra böyle konuşulması iyi bir şeydir. Birçok teknik direktör böyle maçlardan sonra, “Hallettik, başardık” falan der. Ama o böyle yapmadı, takımını eleştirdi. Fenerbahçe’yi Advocaat’tan daha fazla eleştiren yok.
Başka bir teknik direktör olsa, “Yaa gördünüz mü!” derdi. Advocaat’ın maç sonrası söylediklerinde yanlış bir şey yok, hepsi doğru. Ben onun eleştirilerinden şunu anlıyorum; transfer istiyor. Alper büyük bir gelişim sağladı. Alınma nedenine yaklaştı.”