Galatasaray Antalyaspor karşısında iyi bir mücadele ortaya koydu ve sahasında 3 puanı kaptı. 4 gollü Galatasaray Antalyaspor maçının özeti ve önemli pozisyonları haberimizde. Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasındaki karşılaşmada Antalyaspor, 17. dakikada Deniz Kadah’ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Galatasaray, ikinci yarıda Cavanda ve Podolski’nin de oyuna girmesiyle oyun üstünlüğünü biraz daha ele geçirdi. Galatasaray Antalyaspor maç özetini izlemek için aşağıdaki Galatasaray Antalyaspor maç özeti yazısına tıklayabilirsiniz.

GALATASARAY ANTALYASPOR MAÇ ÖZETİ


MAÇ AYRINTILARI


67. dakikada kazanılan frikikte topun başına geçen Selçuk İnan, yaklaşık 1 yıllık aranın ardından frikikten gol attı ve skoru 1-1’e getirdi. 78. dakikada da sahneye Lukas Podolski çıktı. Uzun süren sakatlıktan sonra bu sezon ilk kez sahneye çıkan Alman yıldız, 78. dakikada Bruma’dan aldığı pası gole çevirdi ve skoru 2-1 yaptı. 85. dakikada Lukas Podolski bir kez daha sahneye çıktı ve maçın skorunu belirledi: 3-1. Galatasaray bu galibiyetle puanını 14’e yükseltti ve zirve yarışından kopmadı. Ligde galibiyeti bulunmayan Antalyaspor ise 2 puanda kaldı.


JAN OLDE RIEKERINK’TEN YUMRUK ŞOV


Galatasaray teknik direktörü Rikerink, Antalyaspor karşısında da kadroda değişikliğe gitmedi. Galatasaray Taraftarları tercüman Mert Çetin’e tezahürat yaparak teknik direktör Jan Olde Riekerink’i tribüne getirttiler. Riekerink taraftarların isteği üzerine yumruk şov yaptı. Sarı Kırmızılı takımda Alman yıldız Podolski bu sezon ilk defa lig maçında 18 kişilik kadroya girerken Sabri ise Galatasaray formasıyla 450. Lig maçına çıktı. Öte yandan maçtan önce hayatını kaybeden Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Erol Keskin için saygı duruşu yapıldı.