Rusya'da özel hayatını gizlemesiyle bilinen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eski eşinden olduğu iddia edilen kızı Katerina Tikhonova hakkında şaşırtıcı bir haber ortaya çıktı. Önce Rus basınında daha sonra da uluslararası basında gündeme gelen habere göre, Putin'in kızı bir süredir evli olduğu Rus iş insanı Kirill Shamalov'dan boşandı.

36 yaşındaki Shamlov'un Putin'in kızıyla boşandıktan çok kısa bir süre sonra manken Zhanna Volkova ile evlendiği ortaya çıktı.

Shamalov'un Putin'in kızıyla evliyken, manken Volkova ile Londra'da kaçamak yaptığı iddia edildi. Shamalov'un Putin'in kızıyla evliyken, manken Volkova ile Londra'da kaçamak yaptığı iddia edildi.


Shamalov ile Volkova'nın, evlilik devam ederken birlikte olup olmadığına dair bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili olarak Tikhonova da bir açıklamada bulunmadı.

Putin'in 30'larında olduğu tahmin edilen kızı Moskova Devlet Üniversitesi'nde proje yönetiyor. Putin'in 30'larında olduğu tahmin edilen kızı Moskova Devlet Üniversitesi'nde proje yönetiyor.


ABD Hazine Bakanlığı tarafından, "Putin'in kızının eşi" olarak tanınan ve yaptırım listesinde yer alan Shamalov'un boşanması sosyal medyada dalga konusu oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Shamalov kendisine çok güveniyor herhalde" ve "Putin'den korkmadığına göre oldukça cesur olsa gerek" yorumlarını yaptı.

Genç mankenin geçen yılki Sevgililer Günü'nde yüzünü emoji ile kapattığı sevgilisinin olduğu tahmin ediliyor. Genç mankenin geçen yılki Sevgililer Günü'nde yüzünü emoji ile kapattığı sevgilisinin Shamalov olduğu tahmin ediliyor.


Rusya'nın en zengin 75'inci insanı olan ve yaklaşık 1.4 milyar dolarlık varlığı bulunan Shamalov'un evlilik devam ederken Volkova'yla görüldüğü ve çiftin 2017 yılının Şubat ayındaki Sevgililer Günü'nde birlikte olduğu iddia edildi.

Rus iş adamı, ABD Hazine Bakanlığı tarafından, Rus iş adamı, ABD Hazine Bakanlığı tarafından, "Putin'in damadı" olarak biliniyor.