Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Karanlık odakların tekerine çomak sokuyorsunuz, kriz havarilerini şaşkına çeviriyorsunuz. Zillet ittifakı Yozgat'ta taban bulamaz. Beka için milli karar, Cumhur için istikrar diyoruz. AK Partili kardeşlerimiz ile omuz omuza yürüyoruz, ayrımız gayrımız yok. 24 Haziran seçimlerinin rövanşını almak isteyenler el ovuşturuyor. Türkiye'nin güçlenmesinden rahatsız olanlar kozlarını oynuyor. Hedefleri bölünme senaryolarına çanak tutulmak. Türkiye'yi geriye götürmek! Cumhur öldü mü ki? Kürdistan'dan bahsediyorlar..

BAHÇELİ'DEN İYİ PARTİLİLERE ÇAĞRI

İP’in, PKK’nın siyasi uzantılarıyla al gülüm ver gülüm ilişkisi ayyuka çıkmıştır.Sözde Iğdır’da aday çıkarmamışlardı. Ama Kandil’in Iğdır adayı İP’in aday çıkarmamasına teşekkür ederek karşılık vermiştir. Meral bunlara kardeş, Temel yandaş, Kemal ise yoldaşlık yapmıştır. Bu vesile ile bir zamanlar partimizde bulunmuş ve bir sebepten dolayı İP’e gitmiş, bundan dolayı da şu anda pişmanlık duyan kardeşlerime açık çağrımdır. Zillete ortak olmayın.Yanlışa kucak açmayın. Gelin helalleşelim ve 2023’ün Lider Ülke Türkiye’sine birlikte yürüyelim. Biz milli beka davasını sonuna kadar savunacağız. Biz Türk milleti için her fedakarlığa hazır olacağız.



'CHP SEÇMENİNE AÇIK ÇAĞRIMDIR; BU KILIÇDAROĞLU'DAN KURTULUN'

Türkiye’nin yükselişini engellemek isteyenlere fırsat tanımayız. CHP Genel Başkanı YPG’yi aklaya dursun, biz teröristleri silindir gibi ezip geçmeye yeminliyiz, kararlıyız. CHP-HDP-İP-SP-ÖDP boncuk gibi dizilmiş, Kandil’in yörüngesine, Pensilvanya’nın dümen suyuna girmiştir. CHP, PKK’yı besiye çekmiş, kuluçkaya yatırmıştır. İki yanlıştan bir doğru çıkmaz. Bunlardan da bir yol olmaz. Atatürk’ün CHP’sinin PKK’lılarla bir araya geldiğini görmek bu partinin geçmişi açısından utanç kaynağı, rezalet yumağı, yüz kızartıcıdır. Kılıçdaroğlu’nun çizgisi Kuvay-ı Milliye değil olsa olsa Kuvayi İnzibatiye’dir. Sağduyulu CHP seçmenlerine açık çağrımdır.Bu Kılıçdaroğlu’ndan kurtulun, CHP’ye çöreklenmiş defolu siyasetçileri sırtınızdan atın.Atatürk’ün posterlerini bebek katilinin kanlı ve karanlık resimleriyle yan yana getirenden CHP’li olmaz. Hani diyorlar ya CHP'nin yanlışları Ağrı Dağı'nı aştı diyorlar. Ne Ağrı Dağı Everest'i bile aştı. CHP'ye oy veren vatandaşlarım kimsesiz değildir. Meral bunlara kardeş Temel yandaş Kemal ise yoldaşlık yapmıştır. Bir zamanlar partimizde bulunmuş bir sebepten İP'e gitmiş şimdi pişmanlık duyan kardeşlerime açık çağrımdır. Zillete ortak olmayın. Gelin helalleşelim ve 2023'ün lider Türkiye'sine birlikte yürüyelim.