Olay, saat 16.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Alacamescit Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Ehliyetini yeni aldığı öğrenilen Aygül Yıldırım (37), yönetimindeki otomobille Gümüşçeken Caddesi´ne dönmek isterken fren yerine gaza bastı. Önce kaldırımdaki 2 kişiye, sonra ağaca çarptı.

FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜ, ÖNCE YOLDAN GEÇEN YARALILARA ÇARPTI, DAHA SONRA CİPİYLE KIRTASİYE DÜKKANINA GİRDİ. KAZADA YOLDAN GEÇEN 2 YAYANIN HAYATİ TEHLİKESİNİN BULUNMADIĞI ÖĞRENİLDİ. FOTO:İHA FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜ, ÖNCE YOLDAN GEÇEN YARALILARA ÇARPTI, DAHA SONRA CİPİYLE KIRTASİYE DÜKKANINA GİRDİ. KAZADA YOLDAN GEÇEN 2 YAYANIN HAYATİ TEHLİKESİNİN BULUNMADIĞI ÖĞRENİLDİ. FOTO:İHA


Savrulan otomobil, Mehmet Seçim´e ait kırtasiye dükkanına daldıktan sonra durdu. Şoka giren Yıldırım, uzun süre otomobilin içerisinde ağladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler tarafından otomobilden çıkarılan Yıldırım, güçlükle sakinleştirildi.
,

FOTO:İHA FOTO:İHA


Otomobilin çarpmasıyla yaralanan 2 kişi ise ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.

Kazaya şahit olan Tolga Buldular, "Sürücü, dönüş yaparken yavaşlamak yerine daha da hızlandı. Sanırım fren yerine gaza bastı. 2 kişiye çarptıktan sonra ağaca da çarpıp kırtasiyeye dükkanına girerek durabildi. Dükkan içindekiler canını zor kurtardı. Ucuz atlatıldı" dedi.

DHA