Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) Süper Loto çekiliş sonuçları işin heyecanlı bekleyiş sona erdi. Bu akşam yapılacak çekilişte büyük ödülün şanslı 6 rakama çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. 7. devrini gerçekleştiren Süper Loto'da ikramiye rekora doğru adım adım ilerliyor. Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde büyük ikramiye tutarı 22 milyon 346 bin lira olarak belirlendi. İşte MPİ 2 Nisan Süper Loto sonuçları sorgulama sayfası...

SÜPER LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI

Süper Loto'nun bu akşamki 650. hafta çekilişinde büyük ikramiye tutarı 22 milyon 346 bin lira olarak belirlendi.




22 MİLYON LİRA 1 BİLETE ÇIKTI!

Her hafta perşembe akşamı düzenlenen Süper Loto'nun 7. kez devretmesi nedeniyle büyük ikramiye katlanarak arttı. Son olarak 19 milyon 400 bin lira devreden Süper Loto'da bu akşamki çekilişte büyük ödül 22 milyon 346 bin lira olarak açıklandı. Büyük ödül 1 bilete isabet etti.

SÜPER LOTO HAKKINDA

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. Süper Loto sonuçları perşembe geceleri saat 21.15 MPİ canlı yayını ile belirlenir. Kazandıran numaralar ise en hızlı şekilde Sözcü'den öğrenilir.