Daha önce benzeri Konya’da yaşanan ve çok konuşulan olay şimdi de İstanbul’da meydana geldi. Bir moto kurye seyir halindeyken aniden önüne çıkıp kaskına vuran trafik polis tarafından durduruldu.

Polisin bu hamleyi neden yaptığı anlaşılmamakla birlikte, kafasından kaskı fırlayan kurye, motorunun kontrolünü kaybetmeden durmayı başardı. Kaskı düştükten sonra şaşkınlıkla motorunu sağa çeken vatandaş ne olduğunu anlamaya çalıştı. Olay saniye saniye, yoldan geçen bir sürücünün otomobil kamerasına yansıdı.

[old_news_related_template title="Polis seyir halindeki motosiklet sürücüsüne kaskla müdahale etti! Soruşturma başlatıldı" desc="Konya'da cadde üzerinde trafik kontrolü yapan polisin yanından geçen motosiklet sürücüsünü kaskla vurarak durdurması sosyal medyada tepki topladı. Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/30/iecrop/trafik-dha-1_16_9_1619809869.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/polis-seyir-halindeki-motosiklet-surucusune-kaskla-mudahale-etti-sorusturma-baslatildi-6405857/"]