Olay, Sapanca ilçesi Kırkpınar Mahallesi Bağdat Caddesi Çimen Sokakta meydana geldi. İddiaya göre bir köpeğin ağzında insan uzvu gören vatandaş, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, köpeğin geldiği arazide araştırma yaptı. İnşaat halinde sitelerin yapıldığı bölgede gömülmüş, ancak hayvanlar tarafından bir bölümü toprak üstüne çıkarılmış 2 ceset bulundu.

Olay yeri inceleme ekibi ve Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesi sonrasında kısmen çürümüş cesetler, kimliklerinin belirlenmesi ve ölüm şeklinin tespit edilebilmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Otopsi Merkezine götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor. DHA

[old_news_related_template title="Kasımpaşa sahilinde erkek cesedi bulundu" desc="Kasımpaşa sahilinde bir tekne kaptanının su yüzeyinde fark ettiği erkek cesedi, deniz polisi tarafından çıkartılarak Adli Tıp Morguna kaldırıldı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/30/iecrop/1-1_16_9_1625031749.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/kasimpasa-sahilinde-erkek-cesedi-bulundu-6513269/"]