Lüleburgaz'a bağlı 8 Kasım Mahallesi Şehit Recep Güngör Caddesi'nde bulunan binanın giriş katındaki evde yangın çıktı.

Çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri gönderildi. Ekipler, içeriden Zekeriya Hatipoğlu ile eşi Rukiye Hatipoğlu'nu çıkardı. Hatipoğlu çifti, ambulanslarla Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Vücudunda yanıklar oluşan ve dumandan etkilendiği belirlenen Zekeriya Hatipoğlu, hayatını kaybetti. Rukiye Hatipoğlu'nun ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Öte yandan itfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında ev, kullanılamaz hale geldi. (DHA)

[old_news_related_template title="Sultangazi'de gecekondu yangını kundaklama çıktı" desc="İstanbul Sultangazi'de kömürlükte başlayan yangın gecekonduya sıçradı. Yanan gecekondu kullanılamaz hale gelirken, itfaiye inceleme raporunda yangının kundaklama sonucu çıktığı değerlendirildi. Yangın esnasında ailenin evde olmaması olası bir faciayı önledi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/03/iecrop/resim1_21005482_16_9_1659506281.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/sultangazide-gecekondu-yangini-kundaklama-cikti-7285281/"]