Olay, Şişli Fulya'da 21 Şubat'ta meydana geldi. İddialara göre, bir apartmanın bahçesinde oynayan çocuklara bakarak uzaktan cinsel tacizde bulunan kişiyi görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, eşkali belirlenen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Şişli Polis Merkezi Amirliği Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği görüntü inceleme ve analiz ekibi güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. 94 güvenlik kamerasını saniye saniye izleyen ekipler, şüphelinin Şişli'den Kartal'a gittiğini kameralardan evine kadar tespit etti.

KARTAL'DA YAKALANDI

Kamera kayıtlarından şüphelinin V.A olduğu tespit edildi. Cinsel taciz şüphelisi V.A gözaltına alınarak Şişli Polis Merkezine götürüldü. Şüphelinin özel güvenlik sertifikası olduğu ancak işsiz olduğu belirlendi. V.A polis merkezinde yapılan işlemlerin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Çiğdem Batur tacizcinin peşini bırakmadı" desc="Oyuncu Ayşe Çiğdem Batur, cezası ertelendiği için tacizlerine devam eden saplantılı hayranı olduğu belirtilen kişi hakkında ikinci kez dava açtı. Batur, 'Bu davanın peşini bırakmayacağım. Çünkü ben ve benim gibi kadınlar sen ve senin gibi sapıklarla hayatı boyunca uğraşmak zorunda kalıyor' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/02/iecrop/cigdembatur.taciz__16_9_1646215686.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/cigdem-batur-tacizcinin-pesini-birakmadi/"]