Lüksemburg'tan  3 gol yiyip 1 puanı zor kurtaran A Milli Takım’ın hocası Stefan Kuntz, Faroe Adaları deplasmanında da sınıfta kaldı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Alman teknik adama güvendiklerini ve kendisiyle yola devam edeceklerini söylese de Kuntz, kredisini tüketti. Deneyimli hoca, Lüksemburg maçı sonrasındaki basın toplantısında, kasım ayındaki hazırlık maçları ve EURO 2024 elemeleriyle ilgili konuşurken, “Görevimde kalırsam” ifadesini kullanmıştı. TFF yönetiminin Kuntz’la ilgili önümüzdeki günlerde karar alması bekleniyor. A Milli Takım’ın yeni hoca adayları arasında Fatih Terim ve Şenol Güneş isimleri ön plana çıkıyor.

YENİLER KULÜBEDE

Lüksemburg maçının ardında A Milli Takım aday kadrosuna davet edilen 4 futbolcu da Faroe Adaları deplasmanında kadroya alındı. Cenk Özkaçar, Ravil Tagir, Berkay Özcan ve Umut Bozok kulübesinde yer aldı. 4 futbolcu, Kuntz’dan forma bekledi.

ALTAY ÇARE OLMADI

A Milli Takım’ın hocası Stefan Kuntz, Lüksemburg maçından sonra ilk 11’de 6 değişiklik yaptı. En dikkat çekeni hatalı goller yiyen kaleci Uğurcan’ın yerine Altay’ın 11’de başlamasıydı. Kuntz, Lüksemburg maçı öncesi iki maçta Uğurcan’a şans vereceğini söylemişti. Cezalı duruma düşen Cengiz ve sakatlanan Çağlar Söyüncü de forma giymedi. Ozan Kabak, İrfan Can, Yunus Akgün ve Serdar Dursun ilk 11’de şans buldu.

KALE YIKILDI

A Milli Takım, içinde bulunduğumuz dönemi hüsranla bitirdi. Lüksemburg ve Faroe Adaları maçına kadar 4 maçta kalesinde gol görmeden 12 puan toplayan milliler, iki maçta dağıldı. Önce Lüksemburg ağlarımıza 3 gol gönderdi ardından Faroe Adaları da boş geçmedi. Savunmadaki hatalar ve kalecilerin yetersiz performansı rakiplerin gol atmasının en büyük sebebleri oldu. [old_news_related_template title="Türk futbolunda kara gece: Faroe Adaları'na 2-1 yenildik!" desc="Türk futbolunun en ağır hezimetlerinden biri bu gece yaşandı! Türkiye, Faroe Adaları'na deplasmanda 2-1 yenildi. Uluslar B Ligi'ni garantileyen A Milli Takımımız, Lüksemburg beraberliğinden sonra kötü futbolunu Faroe Adaları karşısında da sürdürdü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/25/iecrop/resim1_21291632_16_9_1664138290.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/faroe-adalari-turkiye-maci-canli-yayin-uluslar-ligi-7383333/"] [old_news_related_template title="Stefan Kuntz: Bu kez nakavt olduk!" desc="A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 2-1'lik Faroe Adaları yenilgisi sonrasında açıklamalarda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/25/iecrop/kuntz-depo_16_9_1664139444.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/stefan-kuntz-bu-kez-nakavt-olduk-7383463/"]