Hakkında 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açılan komşusunu duruşmada affetmeyen Sezen Aksu, komşusunun kendisine yaptığı hakareti pencereden duyduğunu belirterek şikayetinden vazgeçmedi.

Aksu’nun komşusu Gökhan M., iddiaya göre şoförü Turgay Tombul ile park yüzünden tartışarak “Oraya park ederseniz, otomobilin camlarını kırarım, patronun Sezen Aksu’nun ……'' dedi. Yaşanan bu gerginliğin ardından sanatçı ile şoförü savcılığa suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı söz konusu olayla ilgili olarak komşu Gökhan M. hakkında ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlarından 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açtı.

ŞİKAYETİM GEÇERLİ

Davanın önceki gün İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmasına, taraflar ile avukatları katıldı. Ünlü sanatçı komşusunun hakaret dolu sözlerini pencereden duyduğunu belirterek sanık hakkındaki şikayetinin devam ettiğini söyledi. Dinlenen sanık Gökhan M. ise hakkındaki suçlamaları reddederek daha önce kendisinin de otomobilinin camlarının kırıldığını, olay günü şoför Turgay Tombul ile konuştuğunu ancak kimseye hakaret etmediğini söyledi. Duruşma ertelendi.