adı mutluluk 3. bölümde Batu ile Eren arasındaki gerginlik tırmanacak

Adı Mutluluk 3. bölüm fragmanı son bölümün ardından (2. bölüm) izleyicilerle paylaşıldı. Fox TV'de ekrana gelen Adı Mutluluk dizisi yaz döneminin ilgi çeken yapımlarından biri olacağa benziyor nitekim 2. bölüm biter bitmez Google'da trend oldu. Peki dizinin önümüzdeki hafta 7 Temmuz Salı günü ekrana gelecek 3. bölümünde izleyicileri neler bekliyor?

Dizinin yeni bölümünde Kumsal ile Dolunay ve Batu ile Eren arasındaki sürtüşme daha belirgin bir hale gelecek. Bunun yanında fragmanda sürpriz bir işbirliğinin olabileceği ima ediliyor. Eren, Batu ile uğraşmayı sürdürken Eren, önce Dolunay ile barışmış gibi yapacak ama aslında onu fena bir tuzağa düşürecek. İşte Adı Güzel 3. bölüm fragmanı...



ADI GÜZEL SON BÖLÜMDE BATU ŞAŞIRTTI

Kumsal, kurtulduğunu sandığı Batu'yu karşısında kelepçeli bir şekilde görünce şok oldu. Onu polise teslim etmek için var gücüyle çalıştı. Batu da tabii Kumsal'ın şikayetini geri alması için onu ikna etmenin yollarını aradı.

Eren ve kardeşi Sera, Kumsal'a İstanbul'a alışması için yardım ettiler. Dolunay bu durumdan hiç hoşnut kalmadı ve Kumsal'ın İzmir'e dönmesini sağlamak için planlar yapmaya başladı.

Vural da yeğeni Batu'nun İstanbul'da rahat bir şekilde yaşaması için elini taşın altına koydu ve herkesi şaşırtacak bir çözüm buldu. Batu'nun geçirdiği değişimin şaşırttığı bu bölümü kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız bu bağlantı ile dizinin full videosuna erişebilirsiniz.