“AKP’DEKİ ÜST DÜZEY İSİMLERE SIRA GELİYOR”

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, AKP’de üst düzey isimlere FETÖ operasyonu yapılacağını söyledi. Perinçek, “AKP’nin kendi içine yönelmesi o kadar kolay değil. Belediyelerde kısmen yöneliyor, birçok AKP yöneticisi hapse atıldı. Kendileri de çok iyi biliyor, sıra gelecek” dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, PKK ve FETÖ’yle milletçe mücadele edebilmek için “toplumu bölen” anayasa değişikliği teklifinin geri çekilmesini istedi. Perinçek, AKP içinde de başkanlığa hayır diyenler olduğunu belirterek, “Eğer biz milleti seferberliğe çağırıyorsak o zaman bu cumhurbaşkanlığı sistemini getirmeyeceksin, çünkü bu sistem milleti bölüyor. Millet dövüşürken terörle mücadele için nasıl birleşeceğiz. Bu durum terör örgütlerine avantaj sağlar” dedi. Perinçek, SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

TOPLUMUN YÜZDE ELLİSİ KARŞI

CUMHURBAŞKANI seferberlik ilan edemez. Yapılmak istenen milletçe, devletçe terör örgütleriyle mücadele edelim, bir olalım gibi çağrıdır. Ancak doğru formüle edilmediği anlaşılıyor. Anketler toplumun yüzde 50’sinin yeni sisteme karşı olduğunu gösteriyor. Sistem bölünme getirecek. Milli seferberlik Atatürk’ün verdiği esinle olur. Abdülhamit’le bu milleti seferber edebilir misiniz?
GÖRECEKSİNİZ anayasa değişikliği olmayacak. TBMM’nin yetkilerini budayan, hükümet üzerindeki denetim araçlarını ortadan kaldıran bir anayasa değişikliğini Türkiye kaldırmaz. Meclis’i kenara iterek nasıl seferberlik yapıp, terörün hakkından geleceksin? Siyaset, ekonomi mafyalaştı. Türkiye dolar ve borsa vurguncuları, sıcak para komisyoncuları, faizciler, ihale, tarikat rantçılarının eline geçti.

“AKP’DEKİ ÜST DÜZEY İSİMLERE SIRA GELİYOR” Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, AKP’de üst düzey isimlere FETÖ operasyonu yapılacağını söyledi. Perinçek, “AKP’nin kendi içine yönelmesi o kadar kolay değil. Belediyelerde kısmen yöneliyor, birçok AKP yöneticisi hapse atıldı. Kendileri de çok iyi biliyor, sıra gelecek” dedi. “AKP’DEKİ ÜST DÜZEY İSİMLERE SIRA GELİYOR”
Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, AKP’de üst düzey isimlere FETÖ operasyonu yapılacağını söyledi. Perinçek, “AKP’nin kendi içine yönelmesi o kadar kolay değil. Belediyelerde kısmen yöneliyor, birçok AKP yöneticisi hapse atıldı. Kendileri de çok iyi biliyor, sıra gelecek” dedi.


AKP İKTİDARI TEPETAKLAK OLUR

YENİ anayasa teklifine AKP’de de itiraz var. MHP’den de hayır gelecek. AKP, 20 MHP’li ‘Evet’ diyecek beklentisinde... 2003’te 1 Mart tezkeresi oylandı. Erdoğan ‘Tezkereye evet derseniz bana, hayır derseniz Perinçek’e oy vereceksiniz’ dedi. 90 AKP’li ‘Hayır’ oyu verdi. Demek ki Türkiye’nin dirençleri var. Tezkere kabul edilseydi şimdi açılan koridor Suriye’de değil Türkiye’de olacaktı. Erdoğan kendisi açısından da tehlikeli adım atıyor. Akılları varsa geri çekerler. Çekmezlerse AKP iktidarının tepetaklak olmasının başlangıcı olur.