The Satatesman sitesinde yer alan gözaltı tutanağına göre olay şöyle gelişti.

Polise bir şahsın Nort Lamar Bulvarı'nda bulunan bir evin bahçesindeki "çitle seks yaptığı" yönünde ihbar geldi. Telefonun karşısındaki kadın, evinin camından dışarı baktığını ve komşusu Estala'nın mülklerini ayıran çite çişini yaptığını söyledi.

Akabinde kadın cep telefonunu çıkararak komşusunu çekmeye başladı. Kaydedildiğini anlayan Estala, kıyafetlerini çıkararak, "çitle seks yapmaya" başladı.

[old_news_related_template title="Kanalizasyon mazgalına tecavüz ederken..." desc="İngiltere'nin başkenti Londra'da yol kenarındaki kanalizasyon kapağına 'tecavüz' ederken yakalanan bir adam hâkim karşısına çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/02/mazgal-tecavuz.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/kanalizasyon-mazgalina-tecavuz-ederken-yakalandi-1669136/"]

İhbarcı kadın polise çektiği görüntüleri gösterdi. Bunun üzerine 32 yaşındaki Eleodora Estala teşhir yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Haberde polis gözaltı için geldiğinde Estala'nın sarhoş olduğu bilgisi de yer aldı. Adam 2 bin 500 dolar kefaletle serbest bırakıldı.

[old_news_related_template title="Cinsel organının büyüklüğü nedeniyle seks yapamıyor" desc="Kenya'da yaşayan bir adam cinsel organının büyüklüğü nedeniyle büyük bir dram yaşıyor. Ortalama penis boyundan 10 kat büyük bir cinsel organa sahip olan Sorence Owiti Opiyo, normal bir hayat sürmek için cinsel organını küçültmek istiyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/09/kenyalihasta.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/son-dakika-cinsel-organinin-buyuklugu-nedeniyle-seks-yapamiyor-1376699/"]