Beşiktaşlı futbolcular bu sabahki idmanın ardından, İsmail Köybaşı’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Akhisar Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını Nevzat Demir Tesisleri’nde bu sabah yaptığı antrenmanla sürdüren Beşiktaşlı futbolcular, idmana ısınma koşularıyla başladı. Siyah-beyazlılar, bir süre top kapma çalışması yaptıktan sonra istasyon çalışmasıyla antrenmana devam etti ve yarım sahada oynanan çift kale maçla günü noktaladı.

Tedavileri süren Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün, Oğuzhan Özyakup ve İsmail Köybaşı antrenmana katılmadı. Kulüp Doktoru İsmail Başöz, dün sakatlanan İsmail Köybaşı’nın Çarşamba günü ameliyat olabileceğini söyledi. Ersan Gülüm takımla birlikte çalışırken, ağrıları devam eden Batuhan Karadeniz, koşuların ardından idmanı yarım bıraktı. Beşiktaş, Çarşamba günü 10.30’da basına kapalı yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.

İSMAİL KÖYBAŞI’NA MORAL ZİYARETİ
Öte yandan haftanın ilk antrenmanında ağır bir sakatlık geçiren İsmail Köybaşı’nı takım arkadaşları ziyaret ederek moral verdi. Antrenman sonrası İbrahim Toraman, Olcay Şahan, Veli Kavlak, Necip Uysal, Erkan Kaş, Hasan Türk ve Mehmet Akyüz, İsmail Köybaşı’nın evine giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.