Çanakkale'deki CHP İl Teşkilatı yöneticileri ve Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, Gezi olayları sırasında hükümeti yıkmaya teşebbüs ettikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Çarşı Grubu üyelerine, Beşiktaş forması giyerek destek verdi.

Çanakkale'de, hem partinin kuruluş yıldönümü, hem de eski İl Genel Meclis üyesi Hakkı Öztürk'ün milletvekili aday adaylığını açıklaması nedeniyle CHP İl Başkanlığı'nda bir araya gelen parti il örgütü, Gezi olayları sırasında hükümeti yıkmaya teşebbüs ettikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Çarşı Grubu liderlerinin de aralarında bulunduğu 35 kişiye destek verdi.

Sadece Milli Takımı tuttuğunu ifade eden CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, Galatasaraylı olan Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder, Galatasaraylı olan İl Kadın Kolları Başkanı Emine Kardelen, Galatasaraylı olan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve CHP'den Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan eski CHP İl Genel Meclis üyesi Beşiktaşlı Hakkı Öztürk giydikleri Beşiktaş formaları ile Çarşı Grubu'na destek verdi.

Beşiktaş formaları ile basın mensuplarına poz veren CHP İl Örgütü adına açıklama yapan CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, "Ben bir takım tutmuyorum. Sadece Milli Takımı tutuyorum. Ancak demokrasiyi katledenlere karşı buradan gür bir sesle Ankara'ya sesleniyoruz. Demokrasiyi yok edemezsiniz. Bizler varken hiçbir zaman demokrasiyi yok edemeyeceksiniz. Bizler Çarşı Grubu'nun yanındayız" dedi.

CHP'den milletvekili aday adaylığını açıklayan eski CHP İl Genel Meclis üyesi Hakkı Öztürk ise "Hayatta üç tane kırmızı çizgim var. Bir eşimi değiştirmem. İki tuttuğum partiyi değiştirmem. Üç tuttuğum takım, Beşiktaş'ı değiştirmem" diye konuştu.

DHA