ABD'de ikamet eden Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen'in yarın yayınlanacak olan Bamteli sohbetinin tanıtım videosu Herkul.org isimli sitede yayınlandı.

'Düşen Maskeler ve Karakuşî Kararları' başlığıyla yayınlanacak sohbette Gülen, hükümete yine ağır ifadeler kullandı.

"1 MİLYONA SATILANLAR..."

Gülen, "Bütün hayatlarını dünyevi çıkara bağlamış insanlar tarafından tazyik görüyorsanız, hakaret görüyorsanız, bunu size Allah'ın bir teveccühü olarak ve iltifatı olarak kabul edin. Ve fakire inanın burada. Allah sizi seviyor ki sizi bu türlü şeylerle, hem de yakın gördüğünüz insanlarla sizi imtihan ediyor. Bu sayede küçük bir tazyik karşısında bir eve peylenen insanları tanıma imkanı buldunuz. Ankara'nın göbeğinde bir eve peylenen insanları tanıma imkanını buldunuz. Bir sürü dönek insanın kaç kuruşla satıldığı imkanını elde ettiniz. Kimlerin gerçek fiyatının ne olduğunu görme imkanı oldu. Çok kimseleri tanıma imkanı oldu. Kıtmirin de tanıma imkanı oldu, hiç ihtimal vermiyordum. Baktım ki 1 milyona satılan insan varmış" dedi.

ALLAH BELASINI VERSİN

Geçen hafta yayımlanan videosunda Hükümete ağır sözler sarfeden Gülen  "Kim paralelse, kim silahlı örgütse, kim haram yemişse Allah belasını versin." demişti.