Dracula: Başlangıç
Dracula Untold

ABD yapımı gerilim filmi 3 Ekim'de vizyonda olacak.

Başrollerini; Luke Evans , Dominic Cooper , Charlie Cox , Sarah Gadon , Noah Huntley'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Gary Shore yer alıyor.



 

Film Özeti

15 yy'da Transilvanya toprakları III. Vlad ve eşi Mirena’nın yönetimi altındadır. Ülkelerini gitgide büyüyen Osmanlı tehdidine karşı ezdirmeden, barış içerisinde yaşatmak isterken beklenmedik bir tehdit ile karşılaşacaklardır. Zira Osmanlı İmparatoru Sultan II. Mehmed, Eflak’tan Vlad’ın oğlu Ingeras’ın da aralarında olduğu 1000 erkek çocuğun alınarak Osmanlı ordusunda asker olmalarını ister. Vlad hayati bir karar aşamasına gelir. Ya oğlunu ve halkını sultana verecektir veya Türkleri yenmek için bir canavardan destek alarak, ruhunu şeytana satacaktır... Broken Tooth dağında pazarlık yaptığı şeytan ona hiçbir insanoğlunda olmayan bir gücü bahşedecektir ama günden sonra Vlad'ın insan kanına olan susuzluğu doymak bilmeyecektir.


 

Prens
The Prince

ABD yapımı aksiyon filmi 3 Ekim'de sinemalarda!

Başrollerini; Bruce Willis , John Cusack , 50 Cent , Rain , Jessica Lowndes'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Brian A Miller yer alıyor.



 

Film Özeti

Las Vegas polis departmanından emekli olmuş eski bir dedektif tam her şeyden elini ağını çekmişken sahalara geri dönmek zorunda kalır. Zira kızı kaçırılmıştır ve Paul bunu yapanların yanına bırakmayacaktır. Öte yandan görevdeyken edindiği düşmanlar, uzun zamandır pusuya yatmış, intikam için onun geri dönmesini bekliyorlardır.


 

Pek Yakında

Türkiye yapımı dram filmi 2 Ekim'den itibaren vizyona girerek haftanın filmlerinden oldu.

Başrollerini; Cem Yılmaz , Ozan Güven , Özkan Uğur , Ayşen Gruda , Tülin Özen'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Cem Yılmaz yer alıyor.



Film Özeti

Hayatını korsan DVD'cilik ve beraberindeki birtakım kanunsuz işlerle kazanan Zafer, bir gün karısından büyük bir posta yer ve anlar ki bu işleri bırakmazsa evliliği bitecekir. Kanunsuz işlere zinhar tövbe eden Zafer, ailesini geri kazanmak için figüranlık yaptığı eski 'oyunculuk' günlerine geri döner. Amacı o günlerden gelen sinemacı dostlarıyla yeniden bir ekip oluşturmak ve 1970’lerden beri çekilememiş fantastik bir proje olan “Şahikalar-Kötülüğün Sonu” adlı filmi içekmektir. Fakat kurduğun ekibin yetenekleri de bir notkada gelir takılır. Şimdi hepsini eğlenceli, komik ve bir o kadar da duygusal bir macera bekler.


 

Asasız Musa
Mûsayê Bê Asa

Türkiye yapımı biyografi filmi 3 Ekim'de vizyonda!

Başrollerini; Turgay Tanülkü , Şenay Aydın , Aydın Orak , Selamo'nun paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Aydın Orak yer alıyor.



 

Film Özeti

Cumhuriyet tarihinden beri süregelen aydın cinayetlerine dikkat çekmek ve Sabahattin Ali’den Hrant Dink’e varan bu cinayetlerin gündeme gelmesi ve bir daha yaşanmaması için çekilmiş bir film Asasız Musa. Kürt aydın Musa Anter’in yaşamındaki dönüm noktalarını metaforik bir dille konu alan filmde karakter devamlılığı oyuncularla değil, karakteri simgeleyen fötr şapka, pardösü ve tahta bavul ile sağlanıyor. Metafor ve imgelerle anlatılan filmde Anter’in yaşarken kullandığı nesneler de yer alıyor.

 

Winx Club: Okyanusun Gizemi
Winx Club: Il mistero degli abissi

İtalya yapımı animasyon filmi 3 Ekim'de vizyonda olacak.

Senaryosunu Iginio Straffi ve Giovanni Masini'nin oluşturduğu filmin yönetmen koltuğunda ise; Iginio Straffi yer alıyor.



 

Film Özeti

Karanlık Büyü Takımı Tamamlandı: Trix, Politea ve Tritannus grup için hiç de fena değil... neredeyse yenilmezler! Ama bunların hiçbiri, gerçek Winx gücü ile kıyaslanamaz, Sevginin gücü: Bloom Sihirli İnciyi düşmanlarından önce bulmak ve Trix’in okyanusta hapsettiği prens Sky’ı kurtarmak için, şimdi daha azimlidir. Winx’in kaybececek zamanı yok: çok geç olmadan düşmanlarını nasıl durdurabilecekler?