Onur Aydın'ın aynı adlı eserinden sinemaya uyarlanan Yağmur Kıyamet Çiçeği filminin galası önceki gece Levent'te bulunan Özdilek Park İstanbul'da yapıldı. Filmin başrol oyuncularından Erkan Kolçak Köstendil, filmde bir futbolcu genci canlandırdığını dile getirdi. Köstendil, Demet Evgar'la hakkında çıkan aşk iddialarına "Demet'le 10 senedir anılıyoruz. Bundan sonraki 10 sene de anılırız. Teşekkürler" sözleriyle sevgili olduğu yönünde çıkan haberleri mecazi bir dille yalanladı.



KAZIM’IN HAYATINI OYNAMADIK

Filmin bir diğer başrol oyuncusu Engin Hepileri geceye nişanlısı Beyza Şekerci'yle katıldı. Hepileri, film hakkında şu yorumu yaptı :" Uzun süren bir çalışmadan sonra filmimizin galasını yapıyoruz. Kazım Koyuncu gibi büyük bir yeteneğin düşüncelerini sinemaya aktarmaya çalıştık. Kazım Koyuncu'nun hayatını oynamadık. Böyle bir yanlış anlaşılmayı da düzeltmek isterim.



Senaryo bana geldiğinde sıradan bir rol oynayacakmış gibi düşünmedim ve büyük bir sorumluluğun altına girdim. Arkadaşlarımızla bu yükü güzel bir şekilde tamamladığımızı düşünüyorum. Böyle usta bir ismin düşüncelerine hayat vermek kolay değildi. Ekip olarak çok iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. İnşallah izleyeni bol bir film olur."