Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Vildan Atasever’in paylaştığı, ünlü yönetmen Erden Kıral'ın yeni filmi "Gece" de Niran Ünsal, pavyon sanatçısını oynadı. Set ortamından çok keyif aldığını belirten  Ünsal, “Türkiye’de sinema sanatçı olarak beğendiğim ilk üç oyuncuyla aynı projede olmaktan mutluluk duydum.Benim için de mesleki açıdan çok önemli bir hatıra oldu. Bazı duyguların tarifi sözlerle ifade edilemiyor. Ne söylesem eksik kalıyor. “diyerek duygularını paylaştı.



TESADÜF DEĞİL YARADAN

Filmde yıllar önce Gülay Çoban’ın yazdığı ‘Göçebe’ ve sıfır bir şarkı olan ‘Gece’ şarkısını söyleyen Ünsal, “Filmin isimde Gece, şarkının ismi de. Bunlar tesadüf değil. Bunlar Yaradanın organizasyonu. Denk getirdi ve oldu.” diye konuştu.

Filmin yönetmeni Erden Kıral’dan övgüler aldığını belirten Ünsal, “Böyle kadrolar içersinde her zaman olmaya hazırım. Önemli olan burada içinde bulunduğum işin vizyonu ve kalitesi. Nurgül ile rolüm için birlikte istişareler yaptık. Şarkıların üzerinde konuştuk.Hocamızın söylediği  “’Afişte resmini ve ismini taşımayı istiyorum. Türkiye’de seni müzisyen olarak çok beğeniyorum. 1998 Taksim Sanat evinde çıktığın günden beri seni takip ediyorum. Çok başarılı buluyorum’ sözlerinden çok mutlu oldum” dedi.