20 bini devirdiler mavi tura çıktılar

Şu sıralar üst üste gelen hastalıklarla boğuşan Niran Ünsal, eşi İbrahim Gugu ile yapımcılığını yaptıkları ‘Söz’ albümünün 20 bin barajını geçmesini mavi turda kutladı.



Ünlü şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan ile 14 yorumcuyu bir araya getiren ‘Söz’ albümünde ‘Hatıran Yeter’ şarkısını söyleyen Niran Ünsal, yapımcısı olduğu albümün başarısı hakkında ise “Albümlerin satmadığı bir dönemde iki ay içinde 20 bin satış yapması güzel bir şey. Tabii yüz binler satarken burun kıvırdığımız eski günleri mumla arıyoruz“ dedi.

Çocuklarını halalarına emanet eden çift, yakın dostlarıyla çıktıkları mavi turda hem romantik tatil yapıp hem de yeni projeler için enerji topladı.

Anne şefkatiyle bebekler için ninni söyleyeceğim

Tatil bitiminde stüdyoya kapanıp bir ninni albümü yapacağını belirten Ünsal, “Türkiye’de uçsuz bucaksız bir ninni zenginliği bulunurken Bera doğduğunda ninnilerinden oluşan bir albümün eksikliğini hissetim. Derlenmiş ninnilerin peşine düştüm ve arşiv taramalarıyla birçok ninniye veya türkü formundaki ninnilere ulaşabildim. Doktor arkadaşlarla birlikte bu projeyi hayata geçireceğim. Anne şefkatiyle bebekler için ninni söyleyeceğim”

Üç dilde ilahi albüm yapacak

Ninni albümden sonra bir de ilahi albüm projesi olduğunu belirten Ünsül, “Bugüne kadar hep insani aşkları anlattık, gerçek aşkı ihmal ettik. İlahi aşkı bütün dünyaya anlatmak istiyorum. Bunun için Orta Doğu ve Amerika gibi ülkelerde İngilizce, Arapça, Türkçe olmak üzere üç dilde şarkılardan oluşan bir albüm yapacağım”dedi.

 

“Her şey yolunda” diyen Niran Ünsal, Çeşme’de görüntülendi

Son iki albümü ile magazin gündeminin ilgi odağı olan Niran Ünsal Çeşme’de eşi İbrahim Gugu ve yakın dostları İzmirli iş adamı Önder Coşkun’un teknesinde tatil yapıyor. Keyiflerine diyecek olmayan çift, Ayayorgi Koyu’nda teknede güneşin ve denizin tadını çıkardı. Hayatında her şeyin istediği gibi gittiğini belirten Niran Ünsal, “Her şey yolunda. Eşim ve dostlarımla tatildeyiz. Çeşme’den dönünce yeni projeler var” dedi.

Niran Ünsal geçtiğimiz ay, şiddetli sancı şikayetiyle hastaneye kaldırılmıştı.