Kouchi kardeşler ile polisi öldüren zanlının birbirlerini tanıdıkları ortaya çıktı. Dünkü saldırının ilk etapta araba hırsızlığı olduğu yönünde bilgiler yayılmıştı.

Chralie Hebdo saldırısının zanlıları Kuaşi kardeşler ile Charlie Hebdo saldırısının ertesi günü yine Paris'te bir kadın polisin ölümü ile sonuçlanan saldırıdan sonra yakalanan zanlının birbirlerini tanıdıklar ortaya çıktı. Charlie Hebdo Saldırısı zanlılarının Amerikan terör listesinde oldukları da öğrenildi.

Paris’in güneyindeki Chatillon kapısına yakın dış mahalle Montrouge’de bir Clarissa Jean-Philippe (27) adlı kadın polis vurularak öldürülmüştü. Dünkü saldırı ilk etapta araba hırsızlığı olarak açıklanmıştı. Ancak, yapılan araştırmalar saldırganın, Chralie Hebdo saldırısının zanlıları Kuaşi kardeşleri tanıdığını ortaya koydu.

1 POLİSİ ÖLDÜRDÜLER

Polis kaynaklarından alınan bilgiye göre, Paris’in güneyindeki Malakoff semtinde bir trafik polisine, yan yoldan çıkan araçta bulunan ve üzerinde kurşun geçirmez yelek bulunan bir kişi tarafından otomatik silahla iki el ateş edilmiş, saldırıda, 1 kadın polis memuru hayatını kaybetmişti.