Merkez Osmangazi ilçesindeki Timsah Arena Stadyumu inşaatındaki tonlarca ağırlığındaki vincin düşmesi sonucu bir taksi şoförü Fatih Demirkan (28) ve yolcu olarak bulunan Kübra A. da yaralandı. Kaza sonucu Bursa-İzmir, Bursa-Ankara, Bursa-Mudanya yolu trafiğe kapanırken vincin düşme anı bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde, sabah saat 05.42 sıralarında vinç anayola şiddetli bir şekilde vinç düşüyor. Vincin düşmesi sırasında büyük bir kıvılcım ortaya çıkarken, etrafı yoğun bir duman bulutu sarıyor. Düşme esnasında bir taksinin üzerine düşen vinç, anayolun tamamen kapanmasına sebep oluyor.

"ARADIK KİMSEYE ULAŞAMADIK"

Bu sırada olay yerinde bulunan Necmettin Çalışkan, gördükleri karşısında şok olduğunu söyledi. Akşam saatlerinde vincin sallandığını gördüklerini ve yetkilileri aradıklarını söyleyen Çalışkan, "Telefonlarımıza cevap veren olmadı. Lodos etkili olduğu günden beri biz bu vincin düşeceğini tahmin etmiştik. Sabah erkenden geldiğimde vincin devrildiğini gördüm. Bir kişinin hayatını kaybettiğini öğrenince üzüldük" dedi. (DHA)