Zonguldak'ta yaşanan bu olay, saat 14.30 sıralarında Zonguldak Limanı arkasındaki kayalıklarda denize yakın yerde meydana geldi.

Muammer Sinan Diri, 6 ay önce evi terk edip ailesinin yanına dönen eşi A.D. ile konuşmak eve dönmesini söylemek ve barışmak için buluştu. Muammer Sinan Diri, iddiaya göre burada barışmak istediği eşinin eve dönmesini istedi. Muammer Sinan Diri, kabul etmeyen ve ayrılmak isteyen eşine veda mektubu verdi. Muammer Sinan Diri, eşi mektubu okuyamadan yanındaki tabancasını çıkarıp başına dayayarak ateşledi. Kanlar içinde yere yığılan Muammer Sinan Diri, haber verilmesiyle gelen 112 Acil Servis ekibinin müdahasinden sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan gencin durumunun ağır olduğu belirtildi.


Gözleri önünde eşinin intihara kalkışmasının ardından şoka giren A.D. de Muammer Sinan Dir'i ile aynı hastaneye kaldırıldı. Hastanede bir süre müşahade altında tutulan A.D., daha sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. A.D.'nin, daha önce akıl sağlığından şüphelendiği eşiyle ilgili yanında silahla gezdiği için korktuğunu söyleyerek polise şikayette bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Eşini ve çocuğunu öldürüp intihar etti

Eşini ve çocuğunu öldürüp intihar etti



Cinayetten husumet çıktı

Cinayetten husumet çıktı