AŞK SANA BENZER

Türkiye yapımı dram filmi 23 Ocak'ta vizyonda olacak.

Başrollerini; Fahriye Evcen , Burak Özçivit, Yavuz Bingöl, Selim Bayraktar ve Kaya Akkaya'nın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise A. Taner Elhan yer alıyor.



Film Özeti

Ali (Burak Özçivit), Ege'de bir balıkçı kasabasında aile yadigarı restoranı kaybetmemek için büyük bir mücadele vermektedir. Bir gün nereden geldiği, nereye gideceği belli olmayan bir kız gelir kasabaya: Deniz (Fahriye Evcen)
Geçmişinden kaçan Deniz ve Ali arasında büyük bir aşk başlar. Kasabanın sakinleri dondurmacı Nebahat, manav Ayhan, balıkçı Yaşar, Saadet ve Yusuf Baba bu büyük aşkın şahididir. Ancak Deniz'in karanlık geçmişi mutlu olmalarının önünde en büyük engeldir.

BENİM KOMŞUM BİR MELEK
St. Vincent

ABD yapımı komedi filmi 23 Ocak'ta sinemalarda.

Başrollerini; Naomi Watts, Bill Murray, Terrence Howard, Melissa McCarthy ve Chris O'dowd'un paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Theodore Melfi yer alıyor.



IMDB Puanı: 7.3

Film Özeti

Bekar bir anne olan Maggie, 12 yaşındaki oğlu Oliver ile Brooklyn’deki yeni evlerine taşınır. Çalıştığı hastanede uzun saatler mesai yapmak zorunda kalan Maggie’nin oğlunu komşusu Vincent’a emanet etmekten başka şansı kalmaz. Fakat Vincent, alkole ve kumara düşkünlüğü ile bilinen emekli, huysuz bir adamdır. Günler geçtikçe Vincent ve Oliver arasında sıra dışı bir ilişki doğar, zira Vincent striptiz barlar ya da at yarışları gibi günlük aktivitelerine Oliver’ı da dahil eder! Vincent bu genç adamın ‘büyümesine’ yardımcı olurken Oliver da Vincent’ta kimsenin görmediği bir tarafı ortaya çıkartacaktır.

ARAYIŞ
The Search

Fransa ve Gürcistan ortak yapımı olan dram filmi 23 Ocak'ta sinemalarda!

Başrollerini; Annette Bening, Bérénice Bejo, Maksim Emelyanov, Yuriy Tsurilo ve Mamuka Matchitidze'nin paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Michel Hazanavicius yer alıyor.



IMDB Puanı: 6.3

Film Özeti

1999'da, Çeçenistan Savaşı sırasında geçen hikaye, bir yardım kuruluşunda çalışan Carole (Berenice Bejo) ile savaştan etkilenmiş bir çocuk olan Hadji'nin (Abdul Khalim Mamutsiev) etrafında gelişiyor. Mülteci kampında Hadji ile tanışan Carole, çocuktan çok etkilenir ve onu evine alır. Ancak bu sırada küçük çocuğun ablası Raissa, kardeşini umutsuzca aramaya başlamıştır.

NEDEN TARKOVSKI OLAMIYORUM
Why Can't I Be Tarkovsky

Türkiye yapımı dram filmi 23 Ocak'ta vizyonda olacak.

Başrollerini; Menderes Samancılar, Tansu Biçer, Serkan Genç, Arzu Oruç ve Sacide Taşaner'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Murat Düzgünoğlu yer alıyor.



Film Özeti

Bahadır bin bir zorluklarla, iki yakası bir türlü bir araya gelmeden film yapmayı düşünen cesur sinemacılardan biri. Bir tarafta yptığı işin ağırlığı altında ezilmemek, hayallerindeki filmi yapmak için koştururken; diğer taraftanda ailesi, yakın çevresi ve sevdikleri tarafından durmaksızın bir şeyler yapması için dürtülüyor. Peki şansları tükenmek üzere olan bu genç sinemacı ne yapacak? Hayallerine sırt çevirmek pahasına sevdiklerinin kendisini sokmaya çalıştıkları kalıbı kabul mü edecek yoksa sinemanın kendince pek de büyülü olmayan dünyasında ayakta kalmaya çalışmak için çırpınmayı mı sürdürecek?

ÇILGIN KAMP

Türkiye yapımı aile filmi 23 Ocak'ta vizyonda olacak.

Başrollerini; Burak Temiz, Eda Gülten ve Murat Prosçiler'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Aram Gülyüz yer alıyor.



Film Özeti

Aynı mahallede yaşayan fakat arları pek de iyi olmayan iki arkadaş grubu, soluğu çılgın maceraların geçtiği bir yaz kampında almaya karar verir. Diğer yandan tek amacı büyük hazineyi ele geçirmek olan Azmanlar çetesi de hapisten kaçıp kampı ele geçirmeye çalışırlar. Bu talihsiz rastlantı çocukları ve Azmanlar çetesini karşı karşıya getirince de iş başa düşer. Barış ve Savaş aralarında anlaşmaya varırlar ve Azmanlar çetesine karşı işbirliğine giderler. Küçük kafadarlar şimdi kampı onların elinden kurtarmak için büyük bir mücadeleye girmeye hazırlanacaklardır.

CESUR TOM: SİHİRLİ AYNA
Tom Little And The Magic Mirror

İspanya yapımı animasyon filmi 23 Ocak'ta sinemalarda.

Türkiye'de seslendirmesini Keremcem'in yaptığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Ernesto Padrón Blanco yer alıyor.



Film Özeti

Sihirli bir dünyada, küçük ama cesaretli Tom'un, krallığı büyünün etkisinden kurtarıp, prensesin kalbini kazanmaya çalışacaktır.

KÖSTEBEKGİLLER: PERİLİ ORMAN

Türkiye yapımı animasyon filmi 23 Ocak'ta sinemalarda.

Seslendirmelerini; Evrim Akın, Ruhi Sarı, İnci Türkay, Kayhan Yıldızoğlu ve Gül Onat'ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise; Mustafa Kotan yer alıyor.



Film Özeti

Küçük bir kız çocuğu yeni taşındıkları evin bahçesinde oynarken bir köstebek yuvası keşfeder. Sevimli köstebeklerle arkadaş olup onların dünyasına atılması fazla sürmez!