Dün (5 Mart) mPoyraz Karayel dizisinin baş rol oyuncuları İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu'nun evlendiği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin 2 ay önce ayrıldığına dair haberler yapılmıştı ki o yüzden "Evleniyorlar" haberleri şaşkınlık yarattı. Ancak İlker Kaleli'nin ajansı Icon Talent Managment, Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli'nin evleneceğini söyleyen haberlerle ilgili olarak bir açıklama yaptı ve bu haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

BURÇİN TERZİOĞLU KİMDİR?


1980 İstanbul doğumlu Burçin Terzioğlu Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parladı. Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynadı. 20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı  Murat Yıldırım ile evlendi. 30 Haziran 2014'de ise boşandılar. Ezel'de Azad Karaeski karakterini canlandırdı. Merhamet dizisinde "Deniz" karakterini canlandırdı. Çekimleri Kıbrıs'ta tamamlanan Halam Geldi filminde oynadı. Şu an Poyraz Karayel dizisinde başrolde yer almaktadır.

İLKER KALELİ KİMDİR?


1983 İstanbul doğumlu olan lker Kaleli Istanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. The London Academy Of Music And Dramatic Art (LAMDA) da oyunculuk eğitimi de almış.

Sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadı. 2014 yılında ise Silsile adlı filmde yer aldı. Şu sıralarda ise Poyraz Karayel dizisinde başrol oyuncusudur.