Tarkan ABDULLAHOĞLU/SÖZCÜ

Yaz çekiminde üşüdü


Bir markanın reklam çekimi için İstanbul'a gelen Meryem Uzerli, reklam çekimlerini dün Tarabya'da gerçekleştirdi. Tarabya marinada yapılan çekimlerde bir yelkenli ile tatile çıkmaya hazırlanan birini canlandıran Meryem Uzerli, çekimlerde üşüdü. Reklam çekimlerinde arkadaşlarını canlandıran diğer oyuncularla battaniyeye sarılan Uzerli, çekimler boyunca hayli neşeliydi.

Bebeğini oynatmadı, oyuncak bebek rol aldı


Çekimler için kızını da İstanbul'a getiren Uzerli'nin reklam filminde kızını oynatmadığı ortaya çıktı. Dış çekimler için bebek arabası içinde oyuncak bebek kullanıldı.



 Türkiye'de VIP minibüs ile geziyor; Almanya'da bisiklete biniyor.

Mustafa DERYAHAN/SÖZCÜ

Muhteşem Yüzyıl dizisinden tükenmişlik sendromu ile ansızın ayrılan ve ardından Can Ateş’le olan birlikteliğinden çocuğu olan Meryem Uzerli, tekrar Türkiye'ye geldiğinden beri gündemden düşmüyor. Adı ilk olarak Ozan Güven’le anılan Uzerli'nin, daha sonra aynı filmde rol alacağı Murat Yıldırım ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti ve ikili görüntülenmişti. Önceki gün Orion Film Studyoları’nda yapılan çekimlerin ardın oteline dönen oyuncu adeta kriz geçirdi. Tarabya’daki oteline girmek için otele gelen Uzerli kapıda bekleyen basın mensuplarını görünce ne yapacağını şaşırdı. Yaklaşık bir saat vip aracı ile tur atan ve otele girmeye çalışan Uzerli otel yönetimini adeta ayağa kaldırdı. Otoparktan girmek isteyen oyuncu kapıların açılmasını beklerken Tarabya sahilinde tur attı. Basın mensupları ile köşe kapmaca oynayan Uzerli otel yönetiminin müdahalesinin ardından otele giriş yapabildi.

Meryem Uzerli mutfakta!

Meryem Uzerli mutfakta!



Meryem Uzerli isyan etti

Meryem Uzerli isyan etti