amkspor.com / Bahadır Çokişler

Bir yandan yönetim içindeki krizle uğraşan G.Saray’da diğer taraftan transfer çalışmaları dört koldan sürüyor.

Orta alana ve forvet bölgesine yabancı oyuncularla takviye yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar iki Güney Amerikalı yıldızı gündemine aldı. Sky Sport İtalya, Cimbom’un Torino’nun serbest bıraktığı Maxi Lopez ile yakından ilgilendiğini yazdı.

Barcelona ile başlayan Avrupa kariyerinde Milan, Mallorca, Sampdoria, Catania gibi takımlarda top koşturan Arjantinli forvet geçen sezon Serie A’da Torino formasıyla 37 maçta 12 gol, 2 asistlik bir performans sergilemişti.

MEDEL TARİHE GEÇTİ

Orta sahaya da güçlü bir transfer yapmayı düşünen Aslan’da rota Gary Medel’e döndü. Gökhan İnler, Boateng gibi isimlerle ilgilenen ama bir sonuç alamayan Galatasaray yönetimi, Inter forması giyen Şilili futbolcuyu bir kez daha gündemine aldı. Milli takımı ile Copa America’yı kazanıp, Şili futbol tarihine geçen 27 yaşındaki yıldız orta alandaki agresif yapısıyla biliniyor. Bu futbolcuyu mutlaka kadrosunda görmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, kulübü Inter ile kıyasıya bir transfer pazarlığı içine girmiş durumda.

ŞİLİLİ PITBULL

Oyun içindeki sert ve rakibi sindiren futbol anlayışıyla tanınan Medel için de tıpkı Felipe Melo gibi ’Pitbull’ benzetmesi yapılıyor. Catolica’da başlayan kariyerinde Boca Juniors, Cardiff ve Sevilla’da top koşturan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu stoper bölgesinde de görev alabiliyor.

ÖZEL HAYATI GÜNDEMDE

G.Saray’ın transfer gündemindeki Maxi Lopez, futbolundan çok özel yaşamıyla İtalya’da gündeme oturmuştu. Arjantinli forvetin, Sampdoria’da birlikte forma giydiği Icardi’nin eski eşi Wanda Nara ile aşk yaşadığının ortaya çıkması Çizme’yi karıştırmıştı. Narra daha sonra şimdi Inter’te top koşturan Icardi ile evlendi.