Spor Toto Süper Lig’de bu sezon bütün planlarını şampiyonluk üzerine yapan Siyah-Beyazlılar’da, önceki günkü Akhisar Belediye mücadelesinde özellikle iki ismin sergilediği başarısız görüntü, takıma 2 puan kaybı olarak geri dönmüştü.


İlk olarak karşılaşmanın ilk yarısında ceza sahası içinde ellerini havaya kaldırarak üzerine gelen topa istemsiz şekilde müdahalede bulunmasına rağmen penaltıya sebebiyet veren Alexis Delgado, Hugo Rodallega’nın attığı üçüncü golde de yaptığı kademe hatasıyla kredisini tüketti. Fanatik’te yer alan habere göre, bu futbolcuyla birlikte Tolga Zengin’in de kadrodaki yerini gözden geçiren teknik direktör Şenol Güneş; Denys Boyko’nun formsuz olması ve Günay Güvenç’in de maç eksiğinin bulunması sebebiyle bu konuda bir değişikliğe gidemeyecek.

Formaya 2 aday var

Güneş’in, cumartesi günü oynayacakları Kayserispor mücadelesiyle birlikte stoper kurgusunda yeniliğe gideceği ifade edildi. Vodafone Arena’da oynanacak karşılaşmada Brezilyalı savunmacı Marcelo’yla birlikte görev vereceği ismi seçme konusunda ikilemde bulunan tecrübeli teknik adam; Necip Uysal ya da Dusko Tosic’i bu bölgede sahaya sürecek.

Kayseri maçında kale…

Akhisar mücadelesinde Hugo Rodallega’nın penaltısını kurtarsa da Kolombiyalı futbolcunun kendisinden seken topu fileleriyle buluşturmasını engelleyemeyen Tolga Zengin, bu oyuncunun kaydettiği 3’üncü golde de Alexis’le yaşadığı iletişim sorunu sebebiyle eleştirilmişti. Özellikle sosyal medya üzerinden eleştiri oklarının hedefi olan 32 yaşındaki ismin performansından teknik direktör Şenol Güneş’in de memnun olmamasına rağmen; Boyko ve Günay’ın formaya hazır olmaması sebebiyle Kayseri maçında da eldivenleri Tolga’ya vereceği bildirildi.