Süper Lig'in 7. haftasının kritik maçında lider Galatasaray ile küme düşme hattındaki Karabükspor karşılaşacak. Sarı kırmızılılarda tek hedef üç puan.  Bu sezon Türk Telekom Arena'daki tüm maçlarını dolu tribünler önünde oynayan Galatasaray, bu akşam sezonun seyirci rekorunu kırabilir. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız Google üzerinden Galatasaray Karabükspor maçı nasıl canlı izlenir, hangi uydu kanaları canlı yayınlayacak merak ediyor. Galatasaray Karabükspor maçı canlı izleme bilgileri ve yayınlayacak kanallara listesi  haberimizde. İşte ilk 11’ler…

Son iki sezondur tribünlerde yaşanan boşlukları unutturmak isteyen yönetim ve futbolcular, bugün stadın tıklım tıklım olmasını bekliyor. İki takım arasında Türk Telekom Arena'da oynanan son maçı Galatasaray kazandı. Son 3 maçını kaybeden Karabükspor, bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmak istiyor. İşte Galatasaray Karabükspor maçının canlı yayınının izlenebileceği kanallar…

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

Süper Lige oldukça iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, bu akşam Karabükspor ile mücadele edecek. Geçen yıl istediğini bulamayan Aslan 7. maçından da galip ayrılıp uzun süreden sonra ilk 7 maçta 19 puanı hedefliyor. Galatasaray Karabükspor maçı saat 19.30 itibari ile beİN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek. Maçın canlı yayın linki aşağıda paylaşıyor. Maçı canlı izlemek istediğiniz beIN Sports kanalı üyelik ve ücret isteyebilir.

GALATASARAY SİVASSPOR MAÇI CANLI İZLE!

Östersunds’a elenerek henüz sezon başına Avrupa Ligi’ne veda eden ancak birbirinden kaliteli transferlerle adından oldukça söz ettiren Galatasaray, flaş bir galibiyetlerle kazandığı maçlarının ardından gözünü Karabükspor’a dikti.



MAÇI CANLI YAYINLAYACAK UYDU KANALLARI

Galatasaray Karabükspor maçını yurtdışından izlemek isteyen futbolseverler aşağıdaki uydu kanallarından maçın canlı yayınına ulaşabilir.























































































































AvustralyaFoxtel Now, beIN Sports Connect Australia, beIN SPORTS 2 Australia
BeninA+ Sport
Burkina FasoA+ Sport
BurundiA+ Sport
KamerunA+ Sport
KanadabeIN SPORTS CONNECT Canada
Cape VerdeA+ Sport
Orta Afrika CumhuriyetiA+ Sport
ÇadA+ Sport
KongoA+ Sport
Cote D’IvoireA+ Sport
DjiboutiA+ Sport
Ekvator GinesiA+ Sport
FransabeIN Sports 3
GabonA+ Sport
GambiyaA+ Sport
GanaA+ Sport
GineA+ Sport
Guinea-BissauA+ Sport
MaliA+ Sport
MoritanyaA+ Sport
Yeni ZelandabeIN SPORTS 2 New Zealand
NijerA+ Sport
NijeryaA+ Sport
RuandaA+ Sport
SenegalA+ Sport
Sierra LeoneA+ Sport
SlovenyaSportklub 3 Slovenia
TogoA+ Sport

ALLEGRİ’DEN GALATASARAY’A MÜJDE!

İtalyan basınında yer alan habere göre; Asamoah, Juventus'un Genoa ile oyanayacağı lig maçının kadrosunda yer almayacak. Transfer için Galatasaray ile görüşmelerin sürdüğü belirtilirken, İtalyan ekibinin Höwedes'i alması durumunda transferin önünün de açılacağı kaydedildi.

Juventus'un açıkladığı maç kadrosunda da Asamoah yer almadı.

Juventus teknik direktörü Massimiliano Allegri, Asamoh ile ilgili kendisine sorulan soruya ‘Kulüpler görüşmeye devam ediyor.' cevabını verdi.


galatasaray-sivasspor-canli-izle-yayin



MUHTEMEL 11'LER:


Galatasaray: Muslera, Mariano, Serdar, Maicon, Linnes, Feghouli, Fernando, Ndiaye, Rodrigues, Belhanda, Gomis

 

Kardemir Karabükspor: Rybka, Kerim, Gaman, Barış, Papp, Torje, Poko, Ceyhun, Grozav, Tanase, Yatabare



TUDOR’DAN SELÇUK İNAN KARARI

Galatasaray’da geleceği tartışılan isim olan Selçuk İnan’a Igor Tudor’dan destek geldi. Hırvat teknik adam tecrübeli futbolcunun kendileri için önemini ise “Ya Fernando’ya bir şey olursa” sorusuyla özetledi.

Galatasaray ile Karabük maçı öncesi şüphesiz en çok merak edilen konu Tolga Ciğerci’nin sakatlığında Tudor’un Feghouli ile Selçuk İnan arasında kimi tercih edeceğiydi. Bu konuda ibre Cezayirli futbolcudan yana dururken taraftarın bir bölümünün hedefinde olan milli oyuncuyla ilgili Tudor çarpıcı ifadeler kullandı.

selcuk-inan-315436

Yardımcılarıyla değerlendirme yapan Hırvat çalıştırıcı, “Selçuk İnan’ı kazanmak zorundayız. Bu sezon 11 kişi ile bitmez. Üstelik Fernando’ya bir şey olursa yerine oynatabileceğim en uygun isim Selçuk. Bize düşen mutlaka Selçuk’u en iyi duruma getirmek. Ancak taraftarımız da bu konuda anlayışlı olmalı” diye konuştuğu öğrenildi.

[old_news_related_template title="Galatasaray’ın yeni transferi Mariano kimdir? Mariano kaç yaşında?" desc="Galatasaray'ın Dani Alves'e benzetilen yeni transferi Mariano Ferreira Filho ile transfer görüşmeleri kulüp tarafından KAP'a bildirildi. Peki Mariano Ferreira Filho kimdir, kaç yaşında ve nerede doğdu? " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/mariano-880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/galatasarayin-yeni-transferi-mariano-kimdir-kac-yasinda-1935142/"]

Türk Telekom Stadı’nda bugünkü maçta daha önce takımdan gitmesi için ultrAslan taraftar grubunun bildiri yayınladığı Selçuk konusunda bu kez taraftarların tutum değişikliğine gitmesi bekleniyor. Taraftarların ağırlıklı olarak tecrübeli futbolcuya destek vereceği öğrenildi.

FEGHOULI SAHNEYE ÇIKIYOR

Süper Lig'de bugün Karabükspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da gözler Sofiane Feghouli'nin üzerinde olacak.

West Ham'dan sakat gelen ve yapılan tedavi sonrası ikinci yarılarda oynamaya başlayan Cezayirli sağ kanat oyuncusu, bir aksilik olmazsa bugün ilk 11'de yer alacak.

Teknik Direktör İgor Tudor da yıldız oyuncu ile birebir gerçekleştirdiği motivasyon toplantısında kendisinden beklentilerini dile getirdi.

feghouli2343456

‘SENDEN GOLLER VE ASİSTLER BEKLİYORUZ’

Hırvat hocanın Feghouli'ye “Senin kariyerini, kaliteni ve kapasiteni biliyoruz. Sakatlığın da geçti. Bursa'da ilk şutunda golünü attın. Taraftarlar sana güveniyor ve bundan dolayı daha fazla şeyler bekliyor. Şampiyonluk yolunda Galatasaray'a yardımcı olacağına inanıyorlar. Karabük maçında çoğu seni izlemek için gelecek. Bu karşılaşma senin yeniden doğuş, yeniden yükseliş maçın olsun” dediği öğrenildi.

[old_news_related_template title="Feghouli Galatasaray'da: Sofiane Feghouli kimdir?" desc="Sofiane Feghouli'den son dakika haberi... West Ham United kampından ayrılan Feghouli Galatasaray'a geliyor. Galatasaray'ın 3 yıllık anlaşmaya vardığı Sofiane Feghouli kimdir?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/sofian-feghouli-kimdir-galatasaray-transferleri.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/feghouli-kamptan-ayrildi-galatasaraya-geliyor-sofiane-feghouli-kimdir-1950966/"]

FEGHOULİ SAĞA, RODRIGUES SOLA

Cezayirli yıldızın da Teknik Direktör Tudor'a “Bana olan güveni boşa çıkarmamak için sahada bütün gücümle mücadele edeceğim” diye söz verdiği belirtildi.

Tolga Ciğerci'nin de sakatlanması ile ilk 11'e girmek için önü açılan Feghouli, Karabükspor maçında sağ açıktagörev yapacak. Teknik Direktör İgor Tudor, ilk 6 haftada sağda görevlendirdiği Garry Rodrigues'i Tolga'nın yerine sol kanada monte edecek.