İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Kraliyet ailesine yakın kaynaklar Prens Harry’nin nişanlısı Meghan Markle’ın 19 Mayıs’ta gerçekleşecek düğününde bir tanesinin tasarımı İngiliz moda evi Ralph & Russo’ya ait olan iki farklı gelinlik giyeceğini söyledi.

markle-gelinlik-fotosop

36 yaşındaki ABD’li oyuncunun Ralph & Russo tasarımlı el yapımı ve boncuk işlemeleri bulunan gelinlikle, St. George Şapeli’nden Windsor Sarayı’nda düzenlenecek resepsiyona kadar görüleceği belirtildi.

100 bin sterlin değerindeki gelinliği Prens Harry'nin aldığı öğrenilirken, İngiliz basını 2011'de Düşes Kate Middleton'ın giydiği 250 bin sterlin değerindeki gelinliğin daha gösterişli olduğunu yazdı.

Middleton'ın 2011'de giydiği gelinlik 250 bin sterlin değerindeydi. Middleton'ın 2011'de giydiği gelinlik 250 bin sterlin değerindeydi.


Öte yandan Kensington Sarayı’ndan yapılan açıklamada, Markle'ın anne ve babasının 19 Mayıs’ta Windsor Sarayı’nda gerçekleşecek düğüne katılacağı açıklandı. Markle’ın ABD’de yaşayan annesi Doria Ragland ve Meksika’da yaşamını sürdüren babası Thomas Markle, düğünden bir hafta önce İngiltere’ye gelecek.

Markle çocukken boşanan çift, evlilik töreninden birkaç gün önce Kraliçe Elizabeth, Prens Philip, Prens Charles ve eşi Camilla ile tanıştırılacak.