Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı tatil açıklamasında, “Yollarımızda görülen aşırı buzlanmadan dolayı herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için Nevşehir merkeze ( merkez ilçeye ) bağlı belde ve köy okullarındaki eğitim ve öğretim ile taşımalı eğitime 27.12.2018 Perşembe günü 1 gün süre ile ara verilmiştir. Nevşehir merkezde eğitim ve öğretime normal olarak devam edilecektir.

Ayrıca Hacıbektaş ve Kozaklı ilçelerimizde ilçe genelinde, Acıgöl, Avanos , Derinkuyu, Gülşehir ve Ürgüp ilçelerimizde de sadece bağlı belde ve köy okullarındaki eğitim ve öğretim ile taşımalı eğitime de 27.12.2018 Perşembe günü 1 gün ara verilmiştir” ifadelerine yer verdi.

[old_news_related_template title="Okullara kar tatili! 27 Aralık hangi illerde okullar tatil edildi? İşte kar tatili ilan edilen iller..." desc="Hafta başından beri etkisini sürdüren kar yağışı sebebiyle dün bazı illerde okullar tatil edilmişti. Etkisi göstermeye devam eden kar yağışı sebebiyle bazı illerde kar tatili bir gün daha uzatıldı ve kar tatili ilan edilen illere yenileri eklendi. Okullar hangi illerde tatil oldu? Merak edilen illerden olan Konya'da, Kayseri'de okullar tatil ilan edildi mi? İşte okulların tatil olduğu şehirler..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/12/iecrop/kar-dha_16_9_1545856849.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/okullara-kar-tatili-hangi-illerde-okullar-tatil-edildi-iste-kar-tatili-ilan-edilen-iller-2876701/"]

NEVŞEHİR HAVA DURUMU
nevsehir-hava-durumu