Salı günü akşam saatlerinde tartıştığı amcası Rıfat Rıza Öztürk’ü işyerinde öldürdükten sonra parçalara ayırarak çeşitli yerlere atan Fahrettin Öztürk ve kendisine yardım eden Ferhat Yılmaz, Turgut K. ve Fatih D., Polis tarafından Kadıköy, Acıbadem Mahallesi Zeamet Sokak’ta bir çöp konteynerinde bulunan bacaklardan yola çıkılarak yakalanmışlardı.

[old_news_related_template title="Kadıköy'deki 'kesik bacak' cinayetinde yeni gelişme" desc="İstanbul Kadıköy’de, Zeamet Sokak'ta bir çöp konteynerinde bacakları bulunan Rıfat Rıza Öztürk’ün bedeninin bir parçası da Beykoz’da bulundu. Amcası Rıfat Rıza Öztürk’ü öldürdükten sonra parçalara ayırarak çeşitli yerlere atan yeğen Fahrettin Öztürk’ün emniyetteki sorgusu sürüyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/02/iecrop/kadikoy-ceset-iha_16_9_1551339647.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/kadikoydeki-kesik-bacak-cinayetinde-yeni-gelisme-3720870/"]

Emniyette suçlarını itiraf eden şüpheliler adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden Fahrettin Öztürk ve Ferhat Yılmaz tutuklanırken, Fatih D. ve Turgut K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

[old_news_related_template title="Son dakika... Kadıköy'deki korkunç cinayetin şüphelisi yakalandı" desc="İstanbul Kadıköy'de çöp konteynerinde bacakları bulunan Rıfat Rıza Öztürk cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında cinayeti işleyen Fahrettin Öztürk ve 3 arkadaşı gözaltına alındı. Şüphelinin amcası Rıfat Rıza Öztürk Başakşehir’de öldürdükten sonra parçaladığı cesedi çuvala koyarak çeşitleri yerlere attığı belirlenirken, polis bacakların sarılı olduğu çuvaldan yola çıkarak olayı aydınlattığı öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/02/iecrop/cinayet-dha_16_9_1551272391.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/kadikoyde-dehset-copte-ceset-parcalari-bulundu-3711167/"]

Dört parçaya bölünerek İstanbul’un çeşitli yerlerine atılan Rıza Rıfat Öztürk’ün bacakları, kafası ve gövdesi bulunurken, kollarını bulmak için ise çalışmalar sürüyor.